Zwemvliezen 100 volwassenen, voor snorkelen, roze
Vanaf
9,99 €*

Reviews on

Zwemvliezen 100 volwassenen, voor snorkelen, roze

4.4 / 5 11 beoordeling
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    26 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zwemvliezen 100
    prima flippers, goede aankoop Geen

    Prima flippers, mijn zoon heeft ze afgelopen week gebruikt op Kos.Ging hard door het zwembad.

  • 04 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima

    Snel en precies goed

  • Man
    Jonger dan 20
    25 May 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Tribord flippers
    Prijs en comfort Aantrekken

    Super makkelijke flippers om te gebruiken voor het snorkelen. Licht en makkelijk om mee te nemen.

  • Man
    30 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima zwemvliezen

    Uitstekende zwemvliezen voor een mooie prijs. Doen wat ze moeten doen en zitten als gegoten. Veel plezier van gehad op Bonaire

  • Vrouw
    60 of ouder
    30 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zwemvliezen blauw

    we hebben ze gekocht voor onze kleinkinderen en ze bevallen heel goed.

  • Vrouw
    50-59
    26 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tribord Zwemvliezen 100
    Fits in your cabin luggage Stay away from rocks, the fins scratch easily!

    These flippers are great for easy snorkeling in calm waters. Due to the short fins, they may be not so suitable for fast currents.

  • Man
    60 of ouder
    07 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Goede verhouding prijs kwaliteit
    Licht gewicht en makkelijk opbergbaar in rugzak.

    Maak zwemvin en voet eerst nat voor je de zwemvin aantrekt, zo "snijdt" je niet in je vel, zoals elders gemeld...

  • Vrouw
    40-49
    22 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zwemvliezen
    Lekker klein, goed voor op reis, prima prijs

    Prima om in je handbagage te stoppen

  • Man
    20-29
    09 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    TRIBORD ZWEMVLIEZEN
    COMFORTABEL,STEVIG EN EFFECTIEF

    heb ze net een weekje intensief gebruikt op santorini (griekenland)
    veel uren gemaakt in de egeische zee,intensief gebruikt want het strand van kamari beach heeft geen zand maar stenen en de ondergrond in zee zijn ook harde en scherpe stenen so far so good,maar als je er wat minder ruig mee omgaat als ik dan zijn ze helemaal perfekt!
    dus prima flippers voor die prijs (t waren ook de goedkoopste die ik kon vinden want ik wou niet veel geld eraan spenderen zonder dat ik wist of ze goed waren maar deze zijn prima!)

  • Man
    Jonger dan 20
    13 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed voor die prijs
    Het plastic buigt al na een duik

    IK ZOU HET FIJN HEBBEN GEVONDEN ALS JE HET STRAKKER KON MAKEN DMV. Een aantekeningen riempje.

HAUT DE PAGE