BIENTÔT ÉPUISÉ

Zonnehoedje voor baby's

Ref :
8356722
Pluspunt van het artikel
Een hoedje dat je baby zelfs nat beschermt tegen uv.
4,49 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Voordelen

Zonnebescherming
PROFILTER-stof met SPF 50+. UV-werend, zelfs nat.
Droogtijd
Synthetische stof in polyamide, droogt snel.

DE KENMERKEN

Materiaal
Hoofdstof : 100.0% Polyamide Voering : 100.0% Polyester
Approved by
Alle stoffen met zonbescherming zijn getest door onze ingenieurs in het lab. Ze voldoen aan de geldende norm: EN 13758-2. Wij testen steeds alle gebruikte materialen voordat de productie wordt opgestart. Onze labs beschikken over eigen meetapparatuur om de tests van externe labs aan te vullen. De artikelen worden zowel nat als droog getest in het lab en ook bij het dragen (rek, veroorzaakt tijdens het dragen).
Tests
Ontwikkeld en getest door onze ontwerpteams in het Franse Hendaye. De stoffen gebruikt voor dit product worden getest in het lab, om de perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.
Ontworpen voor
peuters aan het strand, ter bescherming tegen de zon wanneer ze in het water spelen.
Garantie
2 jaar
De gebruiksaanwijzing downloaden

TIPS

Onderhoudsinstructies
Na elk gebruik uitspoelen onder de kraan. Niet laten drogen in de zon.
Gebruikslimiet
Enkel de bedekte lichaamsdelen zijn beschermd.

Bijkomende informatie

Uv-werende Profilter-stof
De stof van dit uv-werende product van Tribord houdt minstens 98% van de uv B- en 95% uv A-stralen tegen (UPF 50+). Het is de garantie voor een efficiënte bescherming tegen de zon. Je kan ze in of naast het water dragen, dat maakt ze perfect voor alle watersporten. Door keramiekdeeltjes rechtstreeks in de vezels te verwerken, gaat het product langer mee, zelfs na herhaaldelijk wassen.
Bescherming tegen de zon
Hoewel dit hoedje goed beschermt tegen de zon, moet je ook rekening houden met verschijnselen zoals reflectie (op het water, op het zand...), de warmte, het tijdstip enz. Ook met dit hoedje moet je de nodige voorzorgsmaatregelen nemen: een zonnebril opzetten, regelmatig zonnecrème smeren, regelmatig drinken enz.
Bescherm de allerkleinsten!
Het verdedigingssysteem van kinderen treedt pas volledig in werking vanaf de leeftijd van 3 jaar, daarom is een babyhuidje bijzonder gevoelig voor de zon. Bij eenzelfde blootstelling aan de zon zijn de gevolgen 2 tot 3 keer groter bij kinderen dan bij volwassenen. Het is dus belangrijk om hen doeltreffend te beschermen.
Wat betekent de vermelding SPF 50+?
UPF is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor (Ultra Violet Protection Factor). Hij bepaalt het beschermingsniveau van de stof en meer in het bijzonder de uv-stralen die worden geblokkeerd. Om aan de normen te voldoen, moet de stof minstens 95% van de uv-stralen tegenhouden. UPF 50+ wil zeggen dat het textiel minstens 95% van de uv A- en 98% van de uv B-stralen tegenhoudt.
HAUT DE PAGE