Zeillaarzen Ozean 900 voor volwassenen
99,99 €*

Reviews on

Zeillaarzen Ozean 900 voor volwassenen

3.5 / 5 10 beoordeling
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    14 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Laarzen zitten lekker zijn lekker warm
    Goede grip aan dek en zijn lekker warm Vallen een beetje klein

    De wreefband heeft minder effect dan verwacht

  • Vrouw
    30-39
    09 November 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    tot 2 keer toe lek
    zaten lekker en warm ±na 20 minuten lek!!!

    Vanwege eerder gemelde lekkage problemen toch na thuiskomst meteen in bad uitgetest. 1e paar na ±30minuten zeiknat van binnen.
    Maar door de reviews dat een 2e paar goed kan zijn en door de pasvorm en de warmte heb ik 1e set teruggebracht en 2e paar besteld. Nu net met beide voeten in de laarzen weer mijn bad in gestapt en na 20min had ik al natte sokken.
    Het waternivo stond zeker ±15cm onder de bovenkant van de laars en er is dan ook niks via de bovenkant naar binnen gelopen.
    Erg jammer, qua warmte en pasvorm had ik graag gewild dat deze wel waterdicht waren.

    Brand's answer :

    Beste Liesbeth,

    Bedankt voor het schrijven van een review over de Ozean 900 zeillaarzen.
    Vervelend om te horen dat de laarzen tot twee maal toe niet waterdicht zijn.
    De zeillaarzen van Tribord worden getest voor verkoop, helaas zijn er toch voor een aantal producten vergelijkbare problemen geconstateerd.
    Inmiddels doet Tribord onderzoek naar de mogelijke oorzaak en in hoeverre dit voor de andere laarzen ook het geval is.
    We houden de situatie rond deze laarzen in de gaten.

    Mocht je dit nog niet gedaan hebben kun je uiteraard het product kosteloos retourneren.
    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

  • 31 October 2016
    That review has been deposited on this product version
    goede zeillaarzen
    waterdicht vallen klein

    goede zeillaarzen, heb er 2 week mee gezeild en ze zijn heerlijk warm en licht. ze zijn goed waterdicht.

  • Man
    40-49
    05 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijke laarzen na klein probleem
    Lekker warm, goed ademend, Eerste paar was niet waterdicht

    Eerste paar na aankoop in een bad getest en bleken niet waterdicht.
    Super service - 2de paar naar de winkel laten sturen en zij zijn zo vriendelijk geweest die te testen - en ze bleken afgelopen weekend inderdaad waterdicht (vooral veel regen en wat buiswater, water in de kuip etc.. Comfort is ook goed - voetbed, buigzaamheid etc. Neem aan dat ze goed houden maar ben benieuwd.
    Na aanloop probleem zeer tevreden. Voor mij viel de maat overeenkomstig met sportschoenen (meestal +1 maat)
    5 sterren als eerste niet lek was geweest.

  • 19 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lekkere laarzen
    Lekker warm Vallen klein uit.

    Ik heb een maat groter genomen, maar ik moet ze met dunne sokken dragen.
    Hoe waterdicht ze zijn moet nog blijken.

  • Man
    40-49
    09 December 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    koop een maat groter dan normaal
    ademende laars voor redelijke prijs Valt klein dus koop een maat groter

    Prima zeillaars maar ik heb hem nog te kort om te weten of deze op lange termijn ook waterdicht blijft. Bij het bestellen had ik al rekening gehouden met dikke sokken, maar ik bleek toch nog een maat groter nodig te hebben. Prima ruil service van de decathlon, want ik kon ze zonder kosten retour zenden en het geld stond binnen twee weken op mijn rekening.

  • Vrouw
    40-49
    31 May 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tribord zeillaarzen: top!
    Ideale verstelmogelijkheid dmv klittenband

    Vallen een stuk kleiner uit dan normaal (bijna een hele maat groter bestellen dus!)

  • Man
    60 of ouder
    28 February 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    40
    45 30

    ik vind vooral het geringe gewicht zéér belangrijk. Negatief is het aandeel nylon dat gebruikt wordt ivm transpiratie.
    Door de goede pasvorm nodigen ze uit langer dan nodig te dragen...

  • 18 January 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed product
    Soepel, comfortabel, bijgevolg aangenaam . Voorlopig geen

    Dit is een zeilproduct. Bijgevolg is het moeilijk om een objectieve beoordeling te geven in de winter.

  • 12 December 2013
    That review has been deposited on this product version
    natte voeten met dure laarzen
    mooi, degelijk, comfortabel, inruilen ok ze lekken abnormaal veel

    Ik plaatste de laarzen in een vat met 10 cm water. Na 45 min drong er 1 à 2 bierglazen water in. Onacceptabel vind ik. De specificatie spreekt over 5 h onderdompeling. Test dus niet geslaagd. Ik heb de laarzen gedroogd en teruggebracht. ik denk een goedkope Tribord-rubberlaars te kopen.

HAUT DE PAGE