BIENTÔT ÉPUISÉ

WTS UV Dames Capucine South

Ref :
8330823
Pluspunt van het artikel
Geniet zorgeloos van de zon! Dit shirt beschermt tegen schadelijke UV-stralen op het strand en in het water, daar waar de weerkaatsing het sterkst is. Los model.
Users reviews
4.5 / 5 2 beoordeling
3,99 €*

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Voordelen

Zonnebescherming
Profilter-stof SPF 50+. Beschermt ook nat. Blokkeert min. 95% van de UV-stralen.
Droogtijd
Polyester stof die snel droogt en waterafstotend is behandeld.
Onderhoudsgemak
Zandbestendig = gemakkelijk onderhoud, duurzaam en comfortabel.

DE KENMERKEN

Bescherming
UV-werend
Model
Korte mouwen
Snit
Korte mouwen
Materiaal
100% polyester
Approved by
Alle zonbeschermende stoffen zijn in het labo getest door onze ingenieurs. Ze beantwoorden aan de geldende norm: EN 13758. Wij testen steeds alle gebruikte materialen voordat de productie wordt opgestart. Onze labs beschikken over eigen meetapparatuur om de tests van externe labs aan te vullen. De artikelen worden zowel nat als droog getest in het lab en ook bij het dragen (rek, veroorzaakt tijdens het dragen).
Tests
Ontworpen en getest door onze teams in Hendaye (Frankrijk). Het internationaal ontwerpcentrum van Tribord is gevestigd aan de oevers van de Bidassoa in Hendaye. In die omgeving komen we vaak in contact met de watersporters waar we onze artikelen voor ontwerpen.
Ontworpen voor
dames die af en toe een watersport beoefenen, om zich te beschermen tegen de zon en huidirritaties. Snel droog - zandbestendig.
Garantie
2 jaar
De gebruiksaanwijzing downloaden

TIPS

Onderhoudsinstructies
Na elk gebruik spoelen in zoet water. Niet laten drogen in de zon.
Opslag Tips
Berg het T-shirt op in zijn zakje.

Bijkomende informatie

UV-werende bescherming - PROFILTER
De stof van dit UV-werend artikel van Tribord houdt minstens 98% van de UVB- en 95% van de UVA-stralen tegen (SPF 50+). Conform de norm EN-13758-2, de garantie voor een doeltreffende bescherming tegen de zon. Ideaal om te dragen in en aan het water, voor allerlei watersporten. Doordat keramische deeltjes rechtstreeks in de vezel van het artikel werden verwerkt, blijft de bescherming duurzaam behouden in de tijd, zelfs na wassen.
Snel droog
Polyester stof droogt van nature snel wanneer je ermee in het water bent geweest. Een aanvullende waterafstotende behandeling voorkomt dat de stof water opslorpt en vermijdt zo afkoeling wanneer er wind staat. Dit versnelt ook het drogen. Het effect van die behandeling neemt af na 5 of 6 wasbeurten in de machine, om dus de levensduur van die behandeling te verlengen, is uitspoelen in helder water beter dan met wasmiddel wassen in de machine.
Bescherming tegen de zon
Hoewel dit shirt beschermt tegen de zon, moet je ook rekening houden met verschijnselen als weerkaatsing (op water, op zand...), de warmte, het uur van de dag enz. Het is niet omdat je dit shirt draagt dat je geen andere voorzorgsmaatregelen moet nemen: zonnebril dragen, een hoed of pet opzetten, regelmatig insmeren met een aangepaste zonnecrème, voldoende drinken enz.
Wat betekent de vermelding SPF 50+?
SPF is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor (Sun Protection Factor). Deze bepaalt het beschermingsniveau van de stof en meer in het bijzonder de tegengehouden UV-straling. Om aan de normen te voldoen, moet die minstens 95% van de UV-straling tegenhouden. SPF 50+ betekent dat de stof minstens 95% van de UVB- en 98% van de UVA-stralen tegenhoudt.
Zandbestendig
De stof is zo geweven dat zand er niet in blijft hangen.
Los model
Dit UV-werend shirt heeft een ruime snit zodat je het makkelijk kunt aantrekken. Als je meer comfort wil, in het bijzonder bij het peddelen, om irritaties te beperken, kun je beter een meer aansluitend model kiezen.
Comfort
Dit UV-werend shirt van Tribord heeft een lus vooraan waar je het koordje van je short aan kunt vastmaken zodat het shirt beter blijft zitten tijdens het sporten.
Gids voor zonnebescherming
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire

Users reviews

4.5 / 5 2 beoordeling
2 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  30-39
  09 July 2016
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Prima snorkelshirt
  comfortabel en snel droog

  prettig shirt om mee te zwemmen

 • Vrouw
  50-59
  18 April 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Leuk shirt, goede pasvorm
  Zit lekker Helaas al na 2 X verkleurde plekken door ??

  Ik heb het shirt 2 X gedragen en heb nu al plekken waar de verkleuringen niet meer weggaan. Misschien door de combi transpiratie en zonnebrand olie?
  Heel jammer want een wit shirt is alleen mooi als het ook echt wit is!

HAUT DE PAGE