Waterdichte tas duffle bag 60 l grijs

Ref :
8362012
Pluspunt van het artikel
Deze duffle bag van 60 l houdt je spullen droog, zelfs wanneer de zak kort wordt ondergedompeld. Ideaal voor kajakken, suppen of lichtweerzeilen.
39,99 €*

Voordelen

Ondoordringbaarheid
Bestand tegen spatwater en kort onderdompelen.
Inhoud
Met zijn 60 l kan je er grote stukken en kledij in kwijt.
Transportgemak
Draaggreep. Handige rugzakriemen.
Stevigheid
Polyester 600D met PU-coating en TPU-laminering
Ecodesign
0% PVC

DE KENMERKEN

Waterbestendig
Waterdichte artikelen
Inhoud
40 l tot 80 l
Materiaal
Hoofdstof : 60.0% Polyester, Hoofdstof : 40.0% Thermoplastisch polyurethaan
Tests
WATERDICHTHEIDSTESTS: TEST 1: "DE PLAS" Deze tas blijft ook na 8 uur in een plas water van 10 cm waterdicht. De test bootst een situatie na waarbij je tas in een bootje vol water drijft of kort in het water valt. TEST 2: "DE DOUCHETEST" De tas blijft ook na een douche van 450 l/m²/u gedurende 8 uur waterdicht. Je kan dit vergelijken met een regenbui of een golf die over de tas spoelt.
Ontworpen voor
aan boord, om je spullen te beschermen tegen water.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Spoel je tas af met zuiver water en laat drogen alvorens je ze voor langere tijd weglegt. Zo blijft het materiaal intact.
Gebruikslimiet
Niet geschikt voor canyoning of snorkelen (lang onderdompelen).

Bijkomende informatie

Opletten met elektronische apparaten
Elektronische apparatuur is duur en gaat snel stuk. We raden dan ook aan je mobiele telefoon extra te beschermen door hem in een waterdicht etui in de tas te plaatsen. Je fotocamera kan je kwijt in een kleine duffle bag van 5 l of 10 l, die je dan nog eens in een grote duffle bag (30 l, 40 l, 60 l) steekt. Sluit de tas altijd goed en controleer voor het gebruik of ze nog wel waterdicht is, met behulp van een stukje keukenpapier.
Sluitsysteem
Om te garanderen dat de tas waterdicht is: 1/ rol je hem bovenaan 5 keer voorzichtig op en strijk je daarbij de plooien over de hele band plat 2/ sluit je de gesp in het midden 3/ sluit je de laterale gespen Lucht in de tas laten. Wanneer de tas toe is, moet het lijken alsof hij is opgeblazen: zo is ze beter waterdicht en blijft hij bij een val in het water ook drijven.
Indeling
De tassen van 5 l en 10 l kan je in de modellen van 30 l, 40 l en 60 l steken. Zo blijven gevoelige spullen beter beschermd en kan je alles beter organiseren.
Technische afmetingen
Afmeting van de gevulde en gesloten tas: Hoogte: 80 cm diameter: 34 cm nuttig volume: 50 l leeggewicht: 580 g
HAUT DE PAGE