Waterdichte en ademende zeiljas Raincoastal voor dames donkerblauw
27,99 €*

Reviews on

Waterdichte en ademende zeiljas Raincoastal voor dames donkerblauw

4.4 / 5 17 beoordeling
17 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    01 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeiljas Raincoastal
    Weegt weinig, leuke kleur Is officieel een ademende jas, maar dat valt tegen

    Officieel een ademende jas maar zo voelt dat niet: tijdens gebruik wordt het van binnen gauw klam. Goede prijs-kwaliteitsverhouding, vlot model, leuke kleur, mooi licht. Ik heb hem in de regen nog niet getest.

  • Vrouw
    40-49
    04 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    voor die prijs kwaliteit
    de prijs viel echt mee geen

    geen opmerking

  • Vrouw
    30-39
    10 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    jas

    Geen

  • Vrouw
    30-39
    22 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfecte jas voor in de regen
    Hij is water en wind dicht, veel grote zaken. De capuchon is wat klein en geen klep

    Het is een prettige jas die ik vaak gebruik tijdens het uitlaten van mijn hod bij slecht weer. Hij heeft veel grote dichte zakken dus je telefoon of hondenkoekjes blijven droog. Alleen de capuchon vind ik iets te klein waardoor je telkens een nat gezicht krijgt. De kleur blijft mooi en de accenten zijn subtiel.

  • Vrouw
    30-39
    21 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Waterdichte jas
    prijs kwaliteit stof kreukt

    lichtgewichtte waterdichte jas ik draag hem op de fiets je kunt er goed in bewegen en hij zit niet heel zweterig. Mooie kleur netjes afgewerkt.

  • Vrouw
    13 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Leuke regenjas
    vlot model neigt meer naar regenjas dan naar een windjack

    Leuke jas voor mijn dochter, lijkt wel meer regenjas dan windjack maar prima voor school bij minder goed weer

  • Vrouw
    20-29
    11 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima regenjas
    goed waterdicht, sterk korte mouwen, vrij kleine capuchon, kleine zakken.

    goede regenjas die zijn werk doet, nl je droog houden. mouwen waren mij wat te kort, dus zou kiezen voor een wat grotere maat.

  • Vrouw
    40-49
    03 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    regenjas

    Heerlijke jas

  • Vrouw
    50-59
    09 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijne regenjas
    water- men winddicht, maat was goed geen

    snelle levering. Was wat ik ervan verwachtte

  • 60 of ouder
    28 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima vest,, licht en toch zo beschermend
    stofkeuze

    Lichtgewicht, prima rits, tof product

HAUT DE PAGE