Water T-shirt UV kind blauw

Ref :
8330834
Pluspunt van het artikel
Geniet zorgeloos van de zon! Dit shirt beschermt tegen schadelijke UV-stralen op het strand en in het water, waar de weerkaatsing het sterkst is. Los model.
Users reviews
4.5 / 5 11 beoordeling
3,99 €*

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Ontdek de set

Panoplie Water t-shirt
3,99 €*
4.50 / 5 11 beoordeling
Bekijk product
BIENTÔT ÉPUISÉ
3,99 €*
4.20 / 5 6 beoordeling
Bekijk product

Voordelen

Zonnebescherming
Profilter-stof met UPF50+. Beschermt ook nat. Houdt minstens 95% uv tegen.
Droogtijd
Sneldrogende polyesterstof met waterafstotende coating.
Positiebehoud product
Met handig lusje om het touwtje van je zwemshort aan vast te maken.
Onderhoudsgemak
Zandwerend = wasvriendelijk, duurzaam en comfortabel!

DE KENMERKEN

Bescherming
UV-werend
Model
Korte mouwen
Snit
Korte mouwen
Materiaal
100% polyester
Approved by
Alle zonbeschermende stoffen zijn in het labo getest door onze ingenieurs. Ze beantwoorden aan de geldende norm: EN 13758. We testen steeds alle gebruikte materialen voor de productie wordt opgestart. Onze labs beschikken over eigen meetapparatuur om de tests van externe labs aan te vullen. De artikelen worden zowel nat als droog getest in het lab en ook bij het dragen (rek veroorzaakt tijdens het dragen).
Tests
Ontworpen en getest door onze teams in Hendaye (Frankrijk). Het internationaal ontwerpcentrum van Tribord is gevestigd aan de oevers van de Bidassoa in Hendaye. In die omgeving komen we vaak in contact met de watersporters waar we onze artikelen voor ontwerpen.
Ontworpen voor
kinderen die af en toe een boardsport beoefenen, om zich te beschermen tegen de zon en huidirritaties. Snel droog - zandbestendig.
Garantie
2 jaar
De gebruiksaanwijzing downloaden

TIPS

Onderhoudsinstructies
Na elk gebruik spoelen in zoet water. Niet laten drogen in de zon.
Opslag Tips
Berg het T-shirt op in zijn zakje.

Bijkomende informatie

UV-werende stof - PROFILTER
De stof van dit uv-werende product van Tribord houdt minstens 98% van de uv B- en 95% uv A-stralen tegen (UPF 50+). Ze voldoet aan de norm EN-13758-2, de garantie op een doeltreffende bescherming tegen de zon. Je kan ze in of naast het water dragen, dat maakt ze perfect voor alle watersporten. Door keramiekdeeltjes rechtstreeks in de vezels te verwerken, gaat het product langer mee, zelfs na herhaaldelijk wassen.
Snel droog
Polyester droogt van nature snel. Een aanvullende waterafstotende coating voorkomt dat de stof water absorbeert, zodat je lichaam niet afkoelt in de wind. En ze versnelt het droogproces nog wat extra. De werking van die coating neemt af na 5 of 6 wasbeurten in de machine. Om haar levensduur te verlengen, spoel je je kleding dus best gewoon onder de kraan na gebruik, in de plaats van ze te wassen met detergent.
Bescherming tegen de zon
Hoewel dit shirt je goed beschermt tegen de zon, moet je ook rekening houden met verschijnselen zoals reflectie (op het water, op het zand...), de warmte, het tijdstip enz. Ook met dit shirt moet je de nodige voorzorgsmaatregelen nemen: een zonnebril, zonnehoedje of pet dragen, regelmatig zonnecrème smeren, regelmatig drinken enz.
Waarvoor staat de aanduiding UPF 50+?
UPF is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor (Ultra Violet Protection Factor). Hij bepaalt het beschermingsniveau van de stof en meer in het bijzonder de uv-stralen die worden geblokkeerd. Om aan de normen te voldoen, moet de stof minstens 95% van de uv-stralen tegenhouden. UPF 50+ wil zeggen dat het textiel minstens 95% van de uv A- en 98% van de uv B-stralen tegenhoudt.
Zandbestendig
De stof is zo geweven dat zand er niet in blijft hangen.
Los model
Dit uv-werende shirt heeft een ruime snit, zo trek je het heel gemakkelijk aan en uit. Wil je meer comfort tijdens het peddelen, om irritatie te vermijden, dan kies je best voor een model dat wat strakker zit.
Comfort
Dit uv-werende shirt van Tribord heeft een handige gesp vooraan om het touwtje van je boardshort door te halen, zodat die beter op blijft terwijl je sport.
Gids voor zonbescherming
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire

Users reviews

4.5 / 5 11 beoordeling
11 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  30-39
  16 September 2016
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Fijn shirt
  Valt wel wat klein uit

  Het shirt wordt hier zowel als gewoon T-shirt gedragen als voor zwemshirt. Mijn zoontje verbrandt erg snel en dan is zo'n beschermend shirt erg prettig. Ook met zwemmen gaat het erg goed, het shirt gaat niet kleven aan je en wordt niet zwaar

 • Vrouw
  40-49
  30 August 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  uitstekend
  droogt snel, voelt daarom niet koud asn geen

  Geen

 • Vrouw
  50-59
  22 August 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Wij zijn dik over tevreden
  Prijs kwaliteit oke

  Precies op maat

HAUT DE PAGE