BIENTÔT ÉPUISÉ

UV-werende babyshorty Heart roze

Ref :
8356675
Pluspunt van het artikel
UV-werend pakje met korte pijpjes dat peuters beschermt tegen de zon, zelfs in het water, waar de weerkaatsing het sterkst is. Voor veilige waterpret. Gerecycleerde stof, snel droog.
Users reviews
4.5 / 5 2 beoordeling
12,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Voordelen

Zonnebescherming
Profilter-stof met UPF50+. Beschermt ook nat. Houdt minstens 95% uv tegen.
Gemakkelijk aan en uit
Rits op de rug om het aantrekken te vergemakkelijken.
Droogtijd
Synthetische, sneldrogende polyesterstof.
Onderhoudsgemak
Zandwerend = wasvriendelijk, duurzaam en comfortabel!
Irritatiewerend
De platte naden en aansluitende snit voorkomen irritaties.

DE KENMERKEN

Type
UV-werende shorty
Snit
Aansluitend
Mouwlengte
Kort
Voordeel
UV-werend
Materiaal
Hoofdstof : 85.0% Polyester, 15.0% Elastaan
Approved by
Alle zonbeschermende stoffen zijn getest in een lab door onze ingenieurs. Ze voldoen aan de geldende norm: EN 13758-2. Voor we de productie in gang zetten, worden alle stoffen die we gebruiken uitvoerig getest. We beschikken ook over eigen meetapparatuur om de tests van externe laboratoria aan te vullen. Alle producten worden droog en nat getest in het lab, en daarnaast in reële gebruiksomstandigheden (waarbij de uitrekking van de stof wordt gesimuleerd).
Tests
Ontwikkeld en getest door onze ontwerpteams in Hendaye (Frankrijk). De stoffen gebruikt voor dit product worden getest in het lab, om een perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.
Ontworpen voor
peuters aan het strand, ter bescherming tegen de zon. Beschermt tegen UV-straling, zelfs nat.
Garantie
2 jaar
De gebruiksaanwijzing downloaden

TIPS

Onderhoudsinstructies
Na elk gebruik uitspoelen onder de kraan. Niet laten drogen in de zon.
Gebruikslimiet
Enkel de bedekte lichaamsdelen zijn beschermd.

Bijkomende informatie

UV-werende stof - PROFILTER
De stof van dit UV-werend artikel van Tribord houdt minstens 98% van de UVB- en 95% van de UVA-stralen tegen (SPF 50+). Conform de norm EN-13758-1 voor het gedeelte voor het bovenlichaam, de garantie voor een doeltreffende bescherming tegen de zon. Ideaal om te dragen in en aan het water, voor allerlei watersporten. Doordat keramische deeltjes rechtstreeks in de vezel van het artikel werden verwerkt, blijft de bescherming duurzaam behouden in de tijd, zelfs na wassen.
Bescherming tegen de zon
Hoewel dit pakje beschermt tegen de zon, moet je ook rekening houden met verschijnselen als weerkaatsing (op water, op zand...), de warmte, het uur van de dag enz. Het is niet omdat je kind deze shorty draagt dat je geen andere voorzorgsmaatregelen moet nemen: zonnebril dragen, een hoed of pet opzetten, regelmatig insmeren met een aangepaste zonnecrème, voldoende drinken enz.
Bescherm de allerkleinsten!
Het verdedigingssysteem van kinderen treedt pas volledig in werking vanaf de leeftijd van 3 jaar, daarom is een babyhuidje bijzonder gevoelig voor de zon. Bij eenzelfde blootstelling aan de zon zijn de gevolgen 2 tot 3 keer groter bij kinderen dan bij volwassenen. Het is dus belangrijk om hen doeltreffend te beschermen.
Waarvoor staat de aanduiding UPF 50+?
UPF is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor (Sun Protection Factor). Hij bepaalt het beschermingsniveau van de stof en in het bijzonder de tegengehouden uv-stralen. Om aan de normen te voldoen, moet die minstens 95% van de UV-straling tegenhouden. SPF 50+ betekent dat de stof minstens 95% van de UVB- en 98% van de UVA-stralen tegenhoudt.
Zandbestendig
De stof is zo geweven dat zand er niet in blijft hangen.
Over het hoofdje trekken
Bij kleine kinderen is het hoofd in verhouding tot het lichaam groter dan bij volwassenen. Om de shorty makkelijk te kunnen aantrekken, heeft het drukknoopjes op de rug.
Snel droog
Polyester stof droogt snel wanneer je kind ermee in het water is geweest. Toch raden we aan om je kind en de shorty af te drogen met een handdoek wanneer er wind staat, om afkoeling te vermijden.
Gids voor zonbescherming
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire

Users reviews

4.5 / 5 2 beoordeling
2 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • 16 June 2016
  That review has been deposited on this product version
  Valt klein !!!
  very nice product, soft fabric, light VERY SMALL SIZES

  We didn't use it yet, so I will see how it actually protects against sun, but i will use SPF 50 under it anyway. The main comment is that the product is very very small for the size mentioned on the label, so for example my baby is 14 months old, 82 cm So I bought size 86 = 18 months. But it's so small that I had to bring it back and buy size 3 years! the fabric is extensible of course, but she was really really tight in the 86 size

 • Vrouw
  30-39
  10 May 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Snelle levering
  Snelle levering, goede kwaliteit van het product. Geen

  Zwempak voelt stevig aan, goede prijs kwaliteit verhouding.

HAUT DE PAGE