BIENTÔT ÉPUISÉ

UV-werend zwemshirt met korte mouwen voor dames roze

Ref :
8356727
Pluspunt van het artikel
UV-werend dames T-shirt met korte mouwen dat je beschermt tegen de zon, zelfs in het water, en toch comfortabel zit dankzij de ruime snit.
Users reviews
5 / 5 1 rating
5,99 €*

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Voordelen

Zonnebescherming
Profilter-stof SPF 50+. Beschermt ook nat. Blokkeert min. 95% van de UV-stralen.
Droogtijd
Polyester stof die snel droogt en waterafstotend is behandeld.
Onderhoudsgemak
Zandbestendig = gemakkelijk onderhoud, duurzaam en comfortabel.

DE KENMERKEN

Type
zwemshirt
Snit
ruim
Mouwlengte
kort
Voordeel
UV-werend
Materiaal
Hoofdstof : 100.0% Polyester
Approved by
Alle stoffen met zonbescherming zijn getest door onze ingenieurs in het lab. Ze beantwoorden aan de geldende norm: EN 13758-2. Wij testen steeds alle gebruikte materialen voordat de productie wordt opgestart. Onze labs beschikken over eigen meetapparatuur om de tests van externe labs aan te vullen. De artikelen worden zowel nat als droog getest in het lab en ook bij het dragen (rek, veroorzaakt tijdens het dragen).
Tests
Ontwikkeld en getest door onze ontwerpteams in Hendaye (Frankrijk). De stoffen gebruikt voor dit product worden getest in het lab, om de perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.
Ontworpen voor
surfsters die zich met een loszittend kledingstuk willen beschermen tegen de zon, in water warmer dan 20°C.
Garantie
2 jaar
De gebruiksaanwijzing downloaden

TIPS

Onderhoudsinstructies
Na elk gebruik spoelen in zoet water. Niet laten drogen in de zon.
Gebruikslimiet
Enkel de bedekte lichaamsdelen zijn beschermd.

Bijkomende informatie

UV-werende bescherming - PROFILTER
De stof van dit UV-werend artikel van Tribord houdt minstens 98% van de UVB- en 95% van de UVA-stralen tegen (SPF 50+). Conform de norm EN-13758-2, de garantie voor een doeltreffende bescherming tegen de zon. Ideaal om te dragen in en aan het water, voor allerlei watersporten. Doordat keramische deeltjes rechtstreeks in de vezel van het artikel werden verwerkt, blijft de bescherming duurzaam behouden in de tijd, zelfs na wassen.
Snel droog
Polyester stof droogt van nature snel wanneer je ermee in het water bent geweest. Een aanvullende waterafstotende behandeling voorkomt dat de stof water opslorpt en vermijdt zo afkoeling wanneer er wind staat. Dit versnelt ook het drogen. Het effect van die behandeling neemt af na 5 of 6 wasbeurten in de machine, om dus de levensduur van die behandeling te verlengen, is uitspoelen in helder water beter dan met wasmiddel wassen in de machine.
Bescherming tegen de zon
Hoewel dit shirt beschermt tegen de zon, moet je ook rekening houden met verschijnselen als weerkaatsing (op water, op zand...), de warmte, het uur van de dag enz. Het is niet omdat je dit shirt draagt dat je geen andere voorzorgsmaatregelen moet nemen: zonnebril dragen, een hoed of pet opzetten, regelmatig insmeren met een aangepaste zonnecrème, voldoende drinken enz.
Wat betekent de vermelding SPF 50+?
SPF is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor (Sun Protection Factor). Deze bepaalt het beschermingsniveau van de stof en meer in het bijzonder de tegengehouden UV-straling. Om aan de normen te voldoen, moet die minstens 95% van de UV-straling tegenhouden. SPF 50+ betekent dat de stof minstens 95% van de UVB- en 98% van de UVA-stralen tegenhoudt.
Zandbestendig
De stof is zo geweven dat zand er niet in blijft hangen.
Los model
Dit zwemshirt heeft een ruime snit zodat je het makkelijk kunt aantrekken. Als je meer comfort wil, in het bijzonder bij het peddelen, om irritaties te beperken, kun je beter een meer aansluitend model kiezen.
Comfort
Dit zwemshirt van Tribord heeft een lus vooraan waar je het koordje van je short aan kunt vastmaken zodat het shirt beter blijft zitten tijdens het sporten.
Gids voor zonbescherming
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire

Users reviews

5 / 5 1 rating
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  40-49
  21 July 2015
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  comfortabel
  mooie kwaliteit

  Lekker shirt dat nat mag/kan worden, het doel van deze aankoop is om niet te snel te verbranden in de zon en daar is hij uitermate voor geschikt.
  lekker luchtig shirt

HAUT DE PAGE