UV-werend kinderhoedje blauw

Ref :
8301458
Pluspunt van het artikel
UV-werend kinderhoedje, beschermt zelfs in het water tegen UV-straling. Blijft goed zitten dankzij het kinkoordje.
7,99 €*

Voordelen

Zonnebescherming
PROFILTER-stof met SPF 50+. UV-werend, zelfs nat.
Positiebehoud product
De hoed heeft afneembare bevestigingsriempjes in neopreen.
Droogtijd
Synthetische stof in polyamide, droogt snel.

DE KENMERKEN

Materiaal
Hoofdstof : 100.0% Polyamide
Approved by
Alle stoffen met zonbescherming zijn getest door onze ingenieurs in het lab. Ze beantwoorden aan de geldende norm: EN 13758-2. Wij testen steeds alle gebruikte materialen voordat de productie wordt opgestart. Onze labs beschikken over eigen meetapparatuur om de tests van externe labs aan te vullen. De artikelen worden zowel nat als droog getest in het lab en ook bij het dragen (rek, veroorzaakt tijdens het dragen).
Tests
Ontwikkeld en getest door onze ontwerpteams in Hendaye (Frankrijk). De stoffen gebruikt voor dit product worden getest in het lab, om de perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.
Ontworpen voor
kinderen aan het strand, ter bescherming tegen de zon wanneer ze in het water spelen. Beschermt tegen UV-straling, zelfs nat.
Garantie
2 jaar
De gebruiksaanwijzing downloaden

TIPS

Onderhoudsinstructies
Na elk gebruik spoelen in zoet water. Niet laten drogen in de zon.
Gebruikslimiet
Enkel de bedekte lichaamsdelen zijn beschermd.

Bijkomende informatie

UV-werende bescherming - PROFILTER
De stof van dit UV-werend artikel van Tribord houdt minstens 98% van de UVB- en 95% van de UVA-stralen tegen (SPF 50+). Het is de garantie voor een efficiënte bescherming tegen de zon. Ideaal om te dragen in en aan het water, voor allerlei watersporten. Doordat keramische deeltjes rechtstreeks in de vezel van het artikel werden verwerkt, blijft de bescherming duurzaam behouden in de tijd, zelfs na wassen.
Bescherming tegen de zon
Hoewel deze hoed beschermt tegen de zon, moet je ook rekening houden met verschijnselen als weerkaatsing (op water, op zand...), de warmte, het uur van de dag enz. Het is niet omdat je kind dit hoedje draagt dat je geen andere voorzorgsmaatregelen moet nemen: zonnebril dragen, regelmatig insmeren met een aangepaste zonnecrème, een UV-werend shirt of UV-werende shorty dragen, voldoende drinken enz.
Positiebehoud
De hoed is voorzien van 2 bevestigingssystemen: - een koordje voor wanneer het kalm is op zee of om gewoon over het strand te wandelen. - een neopreen aanspansysteem zodat het hoedje goed blijft zitten in meer woelige omstandigheden in of uit het water (surfen, kleinzeilerij, stand-up paddling enz.)
Wat betekent de vermelding SPF 50+?
SPF is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor (Sun Protection Factor). Deze bepaalt het beschermingsniveau van de stof en meer in het bijzonder de tegengehouden UV-straling. Om aan de normen te voldoen, moet die minstens 95% van de UV-straling tegenhouden. SPF 50+ betekent dat de stof minstens 95% van de UVB- en 98% van de UVA-stralen tegenhoudt.
Gids voor zonbescherming
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
HAUT DE PAGE