BIENTÔT ÉPUISÉ

UV-top met lange mouwen voor kinderen Ride blauw/wit

Ref :
8356700
Pluspunt van het artikel
Een nauw aansluitend, uv-werend shirtje voor kinderen om ze te beschermen tegen de zon, ook in het water. Beschermt tegen irritatie door contact met de plank.
9,99 €*

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Voordelen

Zonnebescherming
Profilter-stof met UPF50+. Lange mouwen. Beschermt tegen uv, zelfs nat.
Irritatiewerend
De aansluitende snit en de inzetsels onder de armen gaan irritatie tegen.
Droogtijd
Synthetische, sneldrogende polyesterstof.
Onderhoudsgemak
Zandwerend = wasvriendelijk, duurzaam en comfortabel!

DE KENMERKEN

Type
UV-top
Snit
Aansluitend
Mouwlengte
Lang
Voordeel
UV-werend
Materiaal
Hoofdstof : 85.0% Polyester, 15.0% Elastaan
Approved by
Alle zonbeschermende stoffen zijn getest in een lab door onze ingenieurs. Ze voldoen aan de geldende norm: EN 13758-2. Voor we de productie in gang zetten, worden alle stoffen die we gebruiken uitvoerig getest. We beschikken ook over eigen meetapparatuur om de tests van externe laboratoria aan te vullen. Alle producten worden droog en nat getest in het lab, en daarnaast in reële gebruiksomstandigheden (waarbij de uitrekking van de stof wordt gesimuleerd).
Tests
Ontwikkeld en getest door onze ontwerpteams in het Franse Hendaye. De stoffen gebruikt voor dit product worden getest in een lab, om de perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.
Ontworpen voor
jonge surfertjes, om ze te beschermen tegen de zon, zonder irritatie, in water van 20°C of meer.
Garantie
2 jaar
De gebruiksaanwijzing downloaden

TIPS

Onderhoudsinstructies
Na elk gebruik uitspoelen onder de kraan. Niet laten drogen in de zon.
Gebruikslimiet
Enkel de bedekte lichaamsdelen zijn beschermd.

Bijkomende informatie

UV-werende stof - PROFILTER
De stof van dit uv-werende product van Tribord houdt minstens 98% van de uv B- en 95% uv A-stralen tegen (UPF 50+). Ze voldoet aan de norm EN-13758-2, de garantie op een doeltreffende bescherming tegen de zon. Je kan ze in of naast het water dragen, dat maakt ze perfect voor alle watersporten. Door keramiekdeeltjes rechtstreeks in de vezels te verwerken, gaat het product langer mee, zelfs na herhaaldelijk wassen.
Snel droog
Polyester droogt van nature snel.
Bescherming tegen de zon
Hoewel dit shirt je goed beschermt tegen de zon, moet je ook rekening houden met verschijnselen zoals reflectie (op het water, op het zand...), de warmte, het tijdstip enz. Ook met dit T-shirt moet je dus de nodige voorzorgsmaatregelen nemen: een zonnebril, zonnehoedje of pet dragen, regelmatig zonnecrème smeren, regelmatig drinken enz.
Waarvoor staat de aanduiding UPF 50+?
UPF is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor (Sun Protection Factor). Hij bepaalt het beschermingsniveau van de stof en in het bijzonder de tegengehouden uv-stralen. Om aan de normen te voldoen, moet de stof minstens 95% van de uv-stralen tegenhouden. UPF 50+ wil zeggen dat het textiel minstens 95% van de uv A- en 98% van de uv B-stralen tegenhoudt.
Zandwerende stof
De stof is zo geweven dat zand er niet in blijft hangen.
Irritatiewerend
Dit uv-werende shirt beschermt tegen schuren en irritatie door contact met je surfplank of bodyboard. Je kan het ook dragen onder een pak, om irritatie aan de nek en de oksels te voorkomen. We hebben de strakke snit van dit Tribord-shirt tot in de puntjes uitgewerkt en naadloze stofpanelen ontwikkeld, die we onder de armen hebben geplaatst om irritatie tijdens het peddelen te vermijden.
Comfort
Deze uv-werende top van Tribord heeft een aantrekkoordje aan de heupen. Zo kan je hem op maat aantrekken, zodat hij beter blijft zitten in het water. Hij is ook zodanig gemaakt dat je het touwtje van je short erdoor kunt halen, zodat de top niet omhoog kruipt tijdens het sporten.
Gids voor zonbescherming
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire

U hebt misschien ook interesse in deze producten

3,99 €*
4.50 / 5 11 beoordeling
  BIENTÔT ÉPUISÉ
  9,74 €*
  4.30 / 5 4 beoordeling
   3,99 €*
   4.50 / 5 11 beoordeling
    HAUT DE PAGE