Top neopreen 500 met lange mouwen voor heren 2 mm blauw

Ref :
8356777
Pluspunt van het artikel
Een neopreen top om langer te surfen. Super soepel en warm materiaal, ideaal voor boardsporten in de zomer. De neopreen top met lange mouwen van Tribord beschermt ook tegen UV-straling.
39,99 €*

Voordelen

Thermische isolatie
Neopreen 2 mm. Lange mouwen. Water warmer dan 20°.
Zonnebescherming
Materiaal met beschermfactor SPF 50+. Beschermt tegen UV-straling, zelfs nat.
Bewegingsvrijheid
Ultrasoepel neopreen. Rekbare naden. Ergonomische snit voor vlotter peddelen.
Veelzijdig
Om zo te dragen of onder een wetsuit voor extra warmte.
Schuurbestendig
Neopreen met voering aan beide kanten voor extra duurzaamheid.

DE KENMERKEN

Type
neopreen top
Snit
aansluitend
Mouwlengte
lang
Voordeel
UV-werend en warm
Materiaal
Schuimplastic : 100.0% Neopreen Stof buitenkant : 100.0% Polyamide Stof binnenkant : 100.0% Polyamide
Tests
Ontwikkeld en getest door onze ontwerpteams in Hendaye (Frankrijk). De stoffen gebruikt voor dit product worden getest in het lab, om de perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.
Ontworpen voor
surfers die een warme top willen die beschermt tegen de zon, voor water warmer dan 20°C.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Na gebruik spoelen met zoet water, niet in de zon leggen om te laten drogen, zo gaat het neopreen langer mee. Wassen in de machine wordt afgeraden.
Opslag Tips
Opbergen op een droge en verluchte plaats. Vermijd warmtebronnen. Hang je top nooit in de volle zon te drogen, dan zal hij langer meegaan. Niet wassen in de machine.
Gebruikslimiet
Niet aangeraden voor gebruik in water kouder dan 17 °C.

Bijkomende informatie

Materialen
De top neopreen 500 van Tribord is voor 100% gemaakt uit neopreen, om beter te isoleren tegen de kou. Het neopreen is bekleed met synthetische stof zodat het beter bestand is tegen slijtage. Dikte van het neopreen: 2 mm. Neopreen bestaat uit elastomeerschuim met gesloten cellen (polychloropreen) en bevat stikstofbellen die als eigenschap hebben dat ze isoleren. We testen en garanderen het thermisch vermogen van onze neopreen materialen.
Neopreen: hoe werkt het?
Door een waterlaagje rond het lichaam vast te houden, heeft het pak een dubbel effect: 1- Het vastgehouden water wordt geleidelijk warmer 2- De warmte-uitwisseling neemt af Op die manier vormen de wetsuit en de waterlaag samen een isolerende laag.
Irritatiewerend
Beschermt tegen wrijving en irritatie door contact met een surfboard of bodyboard. Kan ook worden gedragen onder een wetsuit, voor extra warmte in de winter. We hebben de snit van deze neopreen top met lange mouwen van Tribord tot in de puntjes bestudeerd en naadloze panden onder de armen voorzien om irritatie tijdens het peddelen zoveel mogelijk te beperken.
Comfort
Deze top is voorzien van een aantrekkoordje ter hoogte van de heupen. Zo kan je de top aanspannen en blijft hij beter zitten. Hij is ook zodanig gemaakt dat je het touwtje van je short er door kunt halen, zodat de top niet omhoog kruipt in het water.
Zonbescherming
Ideaal als bescherming tegen de zon tijdens het watersporten.
Wat betekent de vermelding SPF 50+?
SPF is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor (Sun Protection Factor). Deze bepaalt het beschermingsniveau van de stof en meer in het bijzonder de tegengehouden UV-straling. Om aan de normen te voldoen, moet die minstens 95% van de UV-straling tegenhouden. SPF 50+ betekent dat de stof minstens 95% van de UVB- en 98% van de UVA-stralen tegenhoudt.
Pasvorm en comfort
Een neopreen top moet goed aansluiten om doeltreffend te isoleren tegen de kou. Het is normaal dat de top te strak lijkt te zitten wanneer je hem past in een kleedhokje of thuis. Dat ongemak verdwijnt snel zodra de top nat is.
Geschikt voor allerlei watersporten.
Onze tops worden ontworpen voor de meest veeleisende surfers. Door onze ontwerpkeuzes zijn ze ook geschikt voor andere watersporten zoals kitesurfen, windsurfen, wakeboarden, waterskiën, waterwandelen (longe-côte) of suppen (stand-up paddling).
HAUT DE PAGE