Top Neofun dames zwart/roze
Vanaf
15,99 €*

Reviews on

Top Neofun dames zwart/roze

4.5 / 5 10 beoordeling
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    01 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tribord top neofun
    goed geprijsd tov andere zwem/snorkel kleding geen

    goede pasvorm, prima prijs kwaliteitverhouding

  • Vrouw
    26 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    tevreden over Neofun top zwart/blauw
    zeer tevreden.. goed afgewerkt en goede kwaliteit Jammer dat er geen bijpassend paar shorts voor is

    Goede service .. vlugge service.. even goed nameten topje valt klein

  • Vrouw
    20-29
    23 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijn jasje
    Top jasje. blijft lekker warm geen

    Fijn jasje om aan te hebben met het geven van zwemles. Normaal had ik altijd erg koude schouders. Eerder deed ik dan een wetsuit aan maar, die houd toch soms de beweging wat tegen. deze stof is lekker soepel en sluit ook niet zo hoog in de nek af.

  • Vrouw
    60 of ouder
    30 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima zwem-snorkel- surftop
    Goed prijs-kwaliteitverhouding Valt iets krap,

    Heb hem nu een dag of tien gebruikt, in het nog erg frisse Griekse zeewater. Het ding heeft als bijkomend voordeel dat je niet direct verkleumd raakt. Ik had hem gekocht tegen zonnebrand en daar beschermt hij ook goed tegen.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    10 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top Neofun dames grijs
    Sluit mooi aan en beweegt fijn de witte mouwen worden heel snel geel

    Het vestje zit heel lekker en sluit mooi aan. Maar helaas worden de witte mouwen snel geel en zal ik de volgende keer wel weer kiezen voor dit model maar voor een donkere kleur.

  • Vrouw
    40-49
    06 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend
    zit lekker niet te klein betstellen

    prima prijs kwaliteit verhouding

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    17 December 2015
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wetshirt
    sluit goed aan op je lichaam

    De meiden dragen deze jasjes tijdens het zwemles geven, nu hebben ze het niet zo koud als ze 3 uur achter elkaar in het water staan.

  • Man
    50-59
    10 December 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima wet shirt voor warme gebieden
    Zit lekker, houdt kou tegen, Geeb

    Shirt aangeschaft om te snorkelen, in ons geval, de rode zee in de winterperiode. Voldoet prima, zeker als je langere periode in zee zwemt.

  • Vrouw
    50-59
    24 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super!
    Fijn materiaal, handig en mooi geen

    Heerlijk shirt, veel aangehad met 6 dagen snorkelen op de Rode zee. Extra pluspunt is de rits, hierdoor ben je snel klaar.
    Gekocht via internet en opgehaald in Apeldoorn. Er was bijna niets in de winkel in dit soort shirtjes. Ik zou het fijn vinden om te kunnen kiezen en passen in de winkel.

  • Vrouw
    40-49
    16 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heerlijk warm
    Prima top, die bovenlichaam op temperatuur houdt.

    Bij snorkelen is deze top zeer gebruiksvriendelijk. Comfortabel in gebruik, droogt snel. Fijne aankoop voor een prima prijs.

HAUT DE PAGE