Bien choisir sa forme de maillot de bain

Hoe kies ik een bikini of badpak in functie van mijn lichaamsbouw?

(4)

HET JUISTE MODEL KIEZEN IN FUNCTIE VAN MIJN LICHAAMSBOUW

 

Omgekeerde piramide


Je hebt brede schouders, een smalle taille en weinig billen. Je hebt een stevig gebouwd en atletisch figuur.
Elk model past bij je figuur...je kiest er gewoon best voor om de nadruk te leggen op je vrouwelijkheid:
- Kies je voor een badpak: ...neem dan een model met V-hals
- Kies je voor een bikini: ...geef dan voorkeur aan balconnettopjes met ingewerkte cups, ruime cupvlakken voor mooiere rondingen, een triangeltop met dunne bandjes of een bandeaumodel.
Voor de onderstukken is een shorty of een omsluitend broekje met klassieke of lage taille ideaal om je silhouet uit te balanceren. Je kan je outfit ook aanvullen met een mooie boardshort, een rokje of een pareo die mooi bij je badpak of bikini past.

Rechthoek

 

Je bent dun, je schouders en je heupen zijn even breed en je hebt een smalle taille. Je bent fijn en slank:
Als je voor een badpak kiest, geef dan de voorkeur aan een motel dat je taille benadrukt of omhult door te spelen met inzetstukken.
Kies je voor een bikini, ga dan voor een triangeltop met neksluiting of een bandeaumodel met een beetje ronding (ingewerkte cups), en voor niet te diep uitgesneden broekjes met een eerder klassieke of lage taille.
Je kan je outfit ook aanvullen met een mooie boardshort, een rokje of een pareo die mooi bij je badpak of bikini past.

Piramide


Je hebt brede heupen, smalle schouders en zeer vrouwelijke rondingen. Geef de voorkeur aan een bikini en zet je boezem in de verf met een haltertop en volwaardige cupvlakken. Voor de broekjes kan je een lage of naar wens uitgesneden taille kiezen. Kies je voor een badpak, dan neem je best een haltermodel met ingewerkte cups.
Je kan je outfit ook aanvullen met een mooie rok of pareorok die bij je badkledij past.

 


 

Rond

 
Je hebt brede heupen, smalle schouders en zeer vrouwelijke rondingen. Geef de voorkeur aan een bikini en zet je boezem in de verf met een haltertop en volwaardige cupvlakken. Voor de broekjes kan je een lage of naar wens uitgesneden taille kiezen. Voor een badpak kies je best een haltermodel met ingewerkte cups.
Je kan je zwemoutfit ook aanvullen met een bijpassende mooie rok of pareo.

 
 

Zandloper

 
Je hebt brede heupen, smalle schouders en zeer vrouwelijke rondingen. Geef de voorkeur aan een bikini en zet je boezem in de verf met een haltertop en volwaardige cupvlakken. Voor de broekjes kan je een lage of naar wens uitgesneden taille kiezen. Voor een badpak kies je best een haltermodel met ingewerkte cups.
Je kan je outfit ook aanvullen met een mooie rok of pareo die bij je badkledij past.

 
 


 

Acht


Smal of met wat rondingen, uitgesproken heupen, een flinke boezem en een smalle taille. Een echt droomfiguur!
Je kan kiezen uit alle badpak- en bikinimodellen. En als je ondersteuning nodig hebt aan de boezem, kies dan bovenstukjes die geschikt zijn voor grote borsten en beschikbaar zijn in cupmaat D, E en F. Vermijd wel te hoog uitgesneden broekjes.
Je kan je outfit ook aanvullen met een mooie rok of pareorok die bij je badkleding past.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
HAUT DE PAGE