Surfschoenen gerecycleerd zwart/geel

Ref :
8338143
Pluspunt van het artikel
Antislip om niet uit te glijden. Surfschoen in elastomeer, droogt onmiddellijk, ideaal voor watersporten. Vervaardigd op basis van 15% gerecycleerde oesterschelpen. Made in France
9,99 €*

Voordelen

Grip
Vervaardigd van elastomeer. Antislip zool, ideaal voor watersporten.
Droogtijd
Rubber zonder voering, onmiddellijk droog.
Ecodesign
Vervaardigd op basis van 15% gerecycleerde oesterschelpen.

DE KENMERKEN

Materiaal
Buitenkant van : 100.0% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen zool : 100.0% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen
Tests
Ontworpen en getest door onze teams in Hendaye (Frankrijk). De materialen gebruikt voor dit product worden getest in het lab, om een perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.
Ontworpen voor
wie af en toe surft in matig warm water, tussen 17°C en 22°C. Duur van de sessies: tot 1 uur.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Spoelen met zuiver water.
Opslag Tips
Opbergen op een droge en verluchte plaats. Warmtebronnen vermijden. Niet laten drogen in de volle zon, dan gaan je surfschoenen veel langer mee. Niet wassen in de machine.
Gebruikslimiet
Voor water warmer dan 17°C. Duur van de sessie tot 1 uur.

Bijkomende informatie

Blijf langer warm dankzij isolerende accessoires! Een aangepaste outfit voor elke watertemperatuur...
In en op het water verlies je de meeste lichaamswarmte aan de lichaamsuiteinden (voeten, handen, hoofd). Daarom enkele aanbevolen accessoires: - in warm en matig warm water (>17°C) => neopreen surfschoenen. - in koud water (12 - 17°C): hoge neopreen boots (surflaarsjes) en handschoenen. - in erg koud water (7 - 12°C): hoge neopreen boots (surflaarsjes), handschoenen, kap en top met kap... Ontdek ons volledige aanbod neopreen accessoires op decathlon.fr
Hoe de juiste surfschoenen kiezen?
Het eerste criterium om een surfschoen te kiezen, is de watertemperatuur. De watertemperatuur wisselt naargelang de plaats en de tijd van het jaar. Ga dus steeds na of de watertemperatuur op je spot overeenstemt met het aanbevolen temperatuurbereik: Warm water: warmer dan 20°C. Matig warm water: tussen 17 en 22°C. Koud water: tussen 12 en 17°C. Erg koud water: tussen 7 en 12°C. Ga naar de site seatemperature.org om de watertemperatuur van je spot te zien.
Comfort
Deze schoenen in rubber zijn ontworpen om je meer comfort te bieden bij watersporten. Ze voorkomen dat je uitglijdt op je board of op de rotsen.
Onmiddellijk droog.
Van rubber, droogt onmiddellijk omdat er geen textiel in verwerkt zit. Makkelijk in onderhoud, gewoon spoelen met zoet water.
Schoenen voor diverse watersporten
Onze surfschoenen worden ontworpen voor de meest veeleisende surfers. Door onze ontwerpkeuzes zijn ze ook geschikt voor andere watersporten zoals kitesurfen, windsurfen, waterwandelen (longe-côte) of suppen (stand-up paddling).
Kies de bijpassende wetsuit!
Onze modellen zijn ook ingedeeld volgens de watertemperatuur: warm water, matig warm water, koud water. Onze wetsuits worden ontworpen voor de meest veeleisende surfers. Door onze ontwerpkeuzes zijn ze ook geschikt voor andere watersporten zoals kitesurfen, windsurfen, wakeboarden, waterskiën, waterwandelen (longe-côte) of suppen (stand-up paddling). Ontdek al onze wetsuits op decathlon.fr
HAUT DE PAGE