Strandtent Iwiko 180 blauw/groen
35,99 €*

Reviews on

Strandtent Iwiko 180 blauw/groen

4.8 / 5 17 beoordeling
17 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    14 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Echt een aanrader
    Gebruiksgemak

    Ik heb de tent pas 1x gebruikt, maar het lijkt tot nu toe een top aankoop. Heel makkelijk mee te nemen, uit te klappen en in te klappen. Hij is ook stevig genoeg, ziet er leuk uit en je kunt er prima in/onder zitten.

  • Man
    40-49
    13 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wat een fijne strandtent
    Gemakkelijk op te zetten!! Geen

    Hele fijne en onverwacht ruime strandtent. Gemakkelijk op te zetten en kan best tegen een windstootje. Geen gedoe meer met tentstokken, heerlijk!

  • Vrouw
    20-29
    19 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super makkelijk voor op het strand!
    Licht gewicht, snel op te zetten geen

    Waarom nog moeilijk doen als het ook super makkelijk kan?
    Het tentje weegt niks en neem je dus makkelijk mee.
    Dit is echt zo eenvoudig en snel op te zetten.
    Ik ben er heel erg blij mee. Kan het iedereen aanraden.

  • Man
    50-59
    01 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Strandtent
    Snel opgezet, staat ook met veel wind stevig. 2 weken getest maar niets negatiefs!!!

    Tentje is groot genoeg,houdt de spullen en jezelf koel door de uv blokkering van het doek. Snel op te zetten en verankeren met zandzakjes.mocht de wind in de tent staan kan je nog 2 scheerlijnen spannen. Wanneer de meeste parasols en tentjes wegwaaien staat deze nog rotsvast op zn plek!!! Super kwaliteit !!!

  • Vrouw
    30-39
    27 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Strandparasol
    Makkelijk op te zetten en terug op te bergen Geen negatieve punten

    Mooi, compact, handig, goeie bescherming, zwembad, strand of grasplein, wij nemen hem overal mee naartoe.

  • Man
    50-59
    27 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Strandtent Iwiko
    Staat stabiel, zeer eenvoudig op te zetten

    Goede kwaliteit voor zeer schappelijke prijs.

  • Vrouw
    20 July 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Strandleven
    Makkelijk te dragen, ruime opberghoes, makkelijktt

    Geen

  • Vrouw
    40-49
    25 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    top
    gemakkelijk in gebruik geen

    makelijk in gebruik, neemt weinig ruimte in en zeer gebruiks vriendelijk

  • Man
    60 of ouder
    08 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Strandtent
    Handig,gebruiksvriendelijk Kwetsbaar

    Is wel erg kwetsbaar.Dus oppassen wat je er mee doet.
    Zit nu al een beschadiging aan.
    Maar verder erg handig en gebruiks vriendelijk.

  • Vrouw
    50-59
    12 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    tribord strandtent
    snel op en afgebroken, stevig en groot genoeg geen

    Leuk om op 2 seconden je tentje op te kunnen zetten en dan te genieten van de mensen in je omgeving die met de stokken van hun tentje staan te vechten

HAUT DE PAGE