Spraytop S500 zwaardboot/catamaran, voor kinderen, geel

Ref :
8383862
Pluspunt van het artikel
Deze wind- en waterdichte jekker beschermt doeltreffend tegen de weerselementen en hindert op geen enkel moment je bewegingen tijdens het zeilen. Met handig schouderzakje en handschoenriempjes
29,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Voordelen

Winddicht
De stof houdt wind met snelheden tot 50 km/u tegen (kracht 6/7).
Waterdichtheid
De stof is bestand tegen aanhoudende regen van 3 uur. Alle naden zijn waterdicht
Bewegingsvrijheid
Ruime snit, verstelbaar met klittenband aan het bekken, de nek en de polsen.
Ademend vermogen
Een ademende stof die condensvorming tegengaat (RET-index = 12).
Droogtijd
Sneldrogende, waterafstotende stoffen (het water glijdt van de stof).
zakken
1 ritszakje op de schouders, met afvoergaatjes (ruim genoeg voor harpsleutel).
Bestand tegen zout water
De stoffen en accessoires zijn bestand tegen zout water.
Gebruiksgemak
MAAT: binnenin aangegeven, zichtbaar met de kraag open of omgeplooid.

DE KENMERKEN

Materiaal
Hoofdstof : 100.0% Neopreen
Tests
Getest en ontwikkeld door onze ontwerpteams in het Franse Hendaye. Getest op training en tijdens regatta's door de zeilers van 47° Nautik (een zeilbasis in de golf van Morbihan, in het Franse Vannes-en-Bretagne), tijdens het seizoen 2016.
Ontworpen voor
regelmatig en licht zeilen op zwaardboten en catamarans bij fris en koud weer.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Goed laten drogen en dan opgevouwen of op een kleerhanger bewaren. Na gebruik goed afspoelen om schadelijke zoutsporen te verwijderen. Niet rechtstreeks op een warmtebron (radiator) laten drogen.

Bijkomende informatie

De waterdichtheid van de jekker S500 van Tribord:
Deze windjekker werd getest in het lab onder een regendouche, bij 100 liter water / m² / uur en dat 3 uur lang, wat overeenstemt met een stevige, aanhoudende regenbui. Die test toonde aan dat er geen water insijpelt langs de naden of door de stof. En dankzij de verstelmogelijkheid aan kraag, bekken en polsen loopt er geen water binnen als je gewoon stilstaat en is de waterinsijpeling miniem tijdens inspanningen.
Verstelmogelijkheid van de jekker S500: DE KRAAGSLUITING
Dankzij de soepele materialen kan je de kraag in 2 bewegingen afstellen: * eerst sluit je de halve rits, zodat de 'balgstof' binnenin een waterdichte barrière vormt (afhankelijk van de vorm van je nek, raden we aan om de stof binnenin om te rollen om plooien te vermijden) * vervolgens sluit je de gladde buitenstof af met de klittenbandsluiting.
Verstelmogelijkheid van de jekker S500: DE RIEM EN DE POLSEN
Voor een betere waterdichtheid, winddichtheid en bewegingsvrijheid: * aan het middel zit een soepele riem in neopreen, die je kunt verstellen met de 2 klittenbandstraps rechts en links van het bekken * de polsen zijn gemaakt uit een soepel, glad en waterdicht materiaal en hebben een klittenbandsluiting (en de dunne stof sluit goed aan, ook op dunne polsen).
Handige handschoenriempjes:
Langs weerszijden van de neopreenriem zijn 2 kleine, stoffen riempjes opgestikt. Daar kan je je (vingerloze) handschoenen aan bevestigen (met de klittenband van de handschoenen), zodat ze niet hinderen voor of na het zeilen.
Het schouderzakje van de jekker S500:
De omvang van het schouderzakje is zo ontworpen dat het niet te groot of te zwaar is en dus ook je bewegingen niet kan hinderen. Het is ontworpen en getest in functie van een harspleutel met standaard afmetingen, een stuk touw en twee graanrepen. Zo zit de inhoud stabiel en kan je er op elk moment goed aan.
HAUT DE PAGE