Soepel enkellood van 500 g voor diepzeeduiken

Ref :
8018537
Pluspunt van het artikel
Dankzij dit enkellood kun je je verzwaring verdelen over je hele lichaam. Je benen blijven tegen de bodem en zijn steeds zichtbaar onder water dankzij het lood in een lichte kleur.
9,99 €*

Voordelen

Camouflage
Dit lood houdt je enkels tegen de bodem zodat je nog discreter bent onder water.
Zichtbaarheid
Door de kleur ben je goed te zien voor andere duikers. Verkocht per stuk.
Gemakkelijk aan en uit
Dit enkellood is gemakkelijk te bevestigen met klittenband.

DE KENMERKEN

Materiaal
vulling : 100.0% Lood Voering : 100.0% Neopreen Bovenlaag - Basismateriaal : 100.0% Polyamide
Approved by
Onze technische partner: PlanetOcean (een PADI-duikcentrum met 5 sterren) gevestigd in het Water Sports Center by Decathlon in Hendaye - Frankrijk. Het centrum gebruikt het hele jaar door SUBEA-duikmateriaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van SUBEA: vanaf het ontwerp met onze productmanagers, designers en ingenieurs tot de langetermijntesten met de hulp van de duikers van het centrum (zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding).
Ontworpen voor
diepzeeduiken en harpoenvissen.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Zoutbestendig. Spoelen met zoet water alleen aangeraden wanneer het artikel lange tijd niet wordt gebruikt.
Opslag Tips
Beschermen tegen zonlicht en vocht.
Gebruikslimiet
Verkocht per stuk.

Bijkomende informatie

Enkellood
Net als een harnas verbetert enkellood het comfort voor harpoenvissers. Met enkellood kun je efficiënter palmen omdat de zwemvliezen beter onder water blijven en je kunt ook gemakkelijker op de loer liggen omdat je benen tegen de bodem worden gehouden.
Welke factoren beïnvloeden de ballast?
1/ Je lichaamsbouw (gewicht) en body mass index (gewicht/lichaamslengte). 2/ Het water: zeewater biedt meer drijfvermogen (je moet meer verzwaren) dan zoet water. 3/ Je duikpak: afhankelijk van de dikte van het neopreen drijf je meer of minder. 4/ Het gewicht van je duikfles (als je met flessen duikt) en de hoeveelheid lucht in de fles: hoe meer lucht je immers verbruikt, hoe lichter je duikfles wordt en dan kan je drijfvermogen zelfs positief worden (je drijft!).
Wat is het merk SUBEA?
Tribord Duiksport wordt SUBEA, het Decathlon-merk dat zich toelegt op onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). De vermeldingen op al onze duikartikelen zullen geleidelijk aan worden vervangen. Waarom SUBEA? Omdat: "SUBaquatic Experiences are Amazing"! Voor meer informatie : www.subea.com
HAUT DE PAGE