Snorkelset R'Gomoove volwassenen grijs/blauw
27,99 €*

Reviews on

Snorkelset R'Gomoove volwassenen grijs/blauw

4.5 / 5 8 beoordeling
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    20 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede snorkelset

    Deze snorkelset is erg goed bevallen. De flippers krijg je gemakkelijk aan door de instap met klittenband. Het luchtpijpje is voorzien van een extra uitgang waardoor je het eventuele binnen gekomen water makkelijk weg naar buiten blaast. Tevens kan je de luchtpijp vastmaken aan je zwembril. De bril sluit goed aan door de flexibele rand om de bril. Het tasje waarin het setje zit is erg handig voor vervoer tijdens je reis.

  • Man
    60 of ouder
    27 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    value for money
    is precies wat ik er van verwachte

    prima kwaliteit, de bril dicht goed af en de flippers zijn effectief. En alles licht zodat het goed meetenemen is.

  • Man
    40-49
    23 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Onderwater komt alles tot leven
    Perfecte pasvorm, ideale flippers

    We hebben dit product gekocht om in Kroatië te kunnen snorkelen, en dat hebben we volop gedaan. De pasvorm van zowel de flippers als de bril zijn perfect. Zelfs als je het langer tijd achter elkaar gebruikt.

  • Vrouw
    30-39
    13 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prijs kwaliteit goed
    Stevigheid en soepelheid flippers fantastisch Dichtheid bril

    Voor sporadisch gebruik zou ik het artikel aanraden maar niet voor dagelijks gebruik

  • Vrouw
    09 March 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super
    Comfortabel, goede wateruitlaat. Niets!

    Flippers zijn verstelbaar, net als een schoen met klittenband. Daardoor makkelijk aan en uit te doen. Snorkel heeft goede wateruitlaat.

  • Man
    50-59
    06 March 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Snorkelen set
    Geweldig voor starters niet ondervonden

    een aanrader als je voor de eerste keer gaat snorkelen

  • 25 March 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Snorkelelen
    Niets negatiefs Geen

    Ik heb deze set gekocht omdat ik slechts 5 maanden een knieprothese heb. Na verschillende opzoekingen op internet kwamen de "flippers" van deze set als beste tevoorschijn omdat zij het kniegewricht minder belasten. Ook de duikbril en snorkel werken perfect geen water in de bril en gemakkelijke snorkel prijs/kwaliteit uitstekend.

  • 07 February 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    snorkelsetje Tribord
    handig verpakt in netzakje, goede tuba brilmaat geen vrije keuze, enkel grotere voetmaten

    Ideaal setje voor beginner, als je nog niuet weet of je met duiken/snorkelen wil verdergaan.
    Wel vervelend dat je de brilmaat moet nemen die in het setje aanwezig is.

HAUT DE PAGE