Snorkelset R'Gomoove volwassenen grijs/blauw

Ref :
8361145
Pluspunt van het artikel
De snorkelset R'Gomoove bestaat uit snorkelvinnen, duikbril en snorkel, verkocht in een handige draagtas. Ideaal om te snorkelen!
Users reviews
4.4 / 5 9 beoordeling
27,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Voordelen

Gebruiksgemak
Hoger blad om gemakkelijker te palmen aan de oppervlakte.
Waterafvoer
Dankzij het ventiel onderaan loopt het water heel vlot uit de snorkel.
Aanpasbaarheid
Mantel in hypoallergeen silicone, voor extra comfort en waterdichtheid.
Draagcomfort
Klittenbandsluiting om de voetpocket aan de voet aan te passen.
Waterdichtheid
Deflector bovenaan de snorkel om het binnenlopen van water te beperken.

DE KENMERKEN

Materiaal
Mask (for diving) : 70.0% silicone, Mask (for diving) : 30.0% Polycarbonaat Snorkel (for diving) : 70.0% Polycarbonaat, Snorkel (for diving) : 30.0% silicone Fin (for diving) : 60.0% Polypropyleen, Fin (for diving) : 40.0% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen
Ontworpen voor
volwassen snorkelaars.
Garantie
2 jaar
De gebruiksaanwijzing downloaden

TIPS

Opslag Tips
Bewaren op een droge en donkere plaats.
Gebruikslimiet
Niet met het hoofd eerst het water in duiken met een duikbril op

Bijkomende informatie

Kijkglas in gehard glas.
Gehard glas is twee tot vijf keer sterker dan gewoon glas. Wanneer het breekt, springt het in kleine stukjes zodat meer ernstige ongevallen worden vermeden.
Silicone
Silicone is een uiterst soepel en hypoallergeen materiaal. Een mantel in silicone is niet alleen zacht maar past zich ook aan de vorm van het gezicht aan, wat bijdraagt tot een goede waterdichtheid. Een mondstuk in silicone voelt comfortabeler aan in de mond.
Ventiel
Terwijl je snorkelt, kan het gebeuren dat er water in je snorkel terechtkomt (opspattend water, bij onderduiken). Dankzij het ventiel onderaan loopt dat water heel snel weer uit de snorkel. Het meeste water loopt er trouwens onderaan weer uit, waardoor het je minder moeite kost om overtollig water uit de snorkel te blazen (in tegenstelling tot een klassieke snorkel).
Gebruik van het ventiel
Gewoon zachtjes blazen om het water te lozen via het ventiel. Let wel op dat je voorzichtig weer inademt, er kan altijd nog wat water in de snorkel zitten. Twijfel je, panikeer dan zeker niet: doe je hoofd uit het water en de snorkel loopt volledig leeg langs het ventiel. Intensief en snel zwemmen is niet aangeraden, zo gaat het ventiel bewegen en loopt er water binnen.
Onderhoud van het ventiel
Het kan voorvallen dat er zand of zout kruipt tussen het ventiel en het harde deel van de snorkel. Daardoor kan het ventiel niet mooi plat vallen en is de waterdichtheid niet verzekerd. Spoel dan gewoon de snorkel overvloedig met kraantjeswater en controleer vervolgens of het ventiel weer goed afsluit.
Buis van de snorkel
De afmeting en inhoud van de snorkel zijn afgestemd op de longcapaciteit van een volwassene.
Mondstuk
Deel van de snorkel dat men in de mond houdt. Dankzij de speciaal bestudeerde vorm van het mondstuk is dit één van de meest comfortabele snorkels.
Deflector
Bovenaan de snorkel, de gebogen vorm schermt de bovenkant van de snorkel af. Op die manier loopt er minder water langs boven in de snorkel.
Voetpocket
Deel van de zwemvlies waar de voet in zit. Kan volledig gesloten zijn bij zwemvliezen met gesloten hiel, of open en voorzien van een verstelbaar bandje bij zwemvliezen met open hiel.
Hoger geplaatst blad
Het blad begint iets boven de voet en niet in het verlengde ervan zoals bij de meeste zwemvliezen. De hoek die zo wordt gevormd (en het resultaat is van een uitgebreid en innoverend onderzoek) zorgt voor minder weerstand op het blad bij het palmen.
Opbergen van de zwemvliezen
Handigheidje: De 2 zwemvliezen kunnen aan elkaar worden geklikt wat het transport vergemakkelijkt (de clips bevinden zich net voor de tenen).
0% pvc
Deze set bevat geen enkel onderdeel in pvc.
Goedkeuring
Duikbril en snorkel conform de veiligheidsvoorschriften en de Europese normen EN 250 en 1972. Gecertificeerd door het INPP (Institut National de Plongée Professionnelle).
Afmeting van de set (maat 42/43)
Lengte: 68 cm. Breedte: 30 cm. Dikte: 12 cm.
Gewicht van de set (maat 42/43)
1,3 kg.
Wat is het merk SUBEA?
Tribord Duiksport wordt SUBEA, het Decathlon-merk dat zich toelegt op onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). De vermeldingen op al onze duikartikelen zullen geleidelijk aan worden vervangen. Waarom SUBEA? Omdat: "SUBaquatic Experiences are Amazing"! Voor meer informatie : www.subea.com

Users reviews

4.4 / 5 9 beoordeling
9 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  20-29
  07 April 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  snorkelset

  De vliezen en de snorkel werken goed de bril is van lichte en dun materiaal en lekt makkelijk dus de. Kwaliteit van de bril is minder

 • Vrouw
  20-29
  20 July 2016
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Goede snorkelset

  Deze snorkelset is erg goed bevallen. De flippers krijg je gemakkelijk aan door de instap met klittenband. Het luchtpijpje is voorzien van een extra uitgang waardoor je het eventuele binnen gekomen water makkelijk weg naar buiten blaast. Tevens kan je de luchtpijp vastmaken aan je zwembril. De bril sluit goed aan door de flexibele rand om de bril. Het tasje waarin het setje zit is erg handig voor vervoer tijdens je reis.

 • Man
  60 of ouder
  27 February 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  value for money
  is precies wat ik er van verwachte

  prima kwaliteit, de bril dicht goed af en de flippers zijn effectief. En alles licht zodat het goed meetenemen is.

HAUT DE PAGE