Snorkelset Caraïben 100 volwassenen roze
14,99 €*

Reviews on

Snorkelset Caraïben 100 volwassenen roze

4.4 / 5 15 beoordeling
15 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    28 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Leuke set, goede prijs
    Grootte, design, prijs, waterdichte bril kleur

    Volstaat prima voor basis snorkelen. Licht gewicht, handig voor in de koffer en op reis. We hebben er al plezier van gehad.

  • Man
    40-49
    28 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    snorkelen
    sluit goed aan niet

    erg tevreden over pasvorm en gebruik

  • Man
    20-29
    14 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed product, om mee te snorkelen!
    mooie compacte set, met opberg hoes geen negatieve punten.

    Snorkel set mee op vakantie gehad naar Curacao, prima om mee te snorkelen in het heldere blauwe water.

  • Vrouw
    40-49
    07 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijne snorkelset voor de vakantie
    voordelig, handige draagtas, leuke kleur, perfect

    Voor onze vakantie naar Curacao deze set aangeschaft voor alle gezinsleden. Functioneerde perfect. De kids vonden hun flippers wel wat aan de ruime kant, ik weet niet of dat komt doordat zij nog smallere voeten hebben. Ik heb mijn maatje 38/39 uitgewisseld met mijn zoons 40/41 maar zelfs die maat bleven bij mij goed zitten (niet te wild flipperen ;) ). duikbrillen ook goed, liep geen water in ofzo. aanrader!

  • Vrouw
    40-49
    27 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Snorkelset Kit Caraïbis 100
    Goed verstelbaar en goed zicht Geen

    Wij hebben de snorkelset meegenomen op vakantie naar Curacao en hebben er dagelijks mee gesnorkeld. Duikbril was makkelijk verstelbaar en bleef goed zitten. Ook de flippers voldeden prima.

  • Vrouw
    50-59
    07 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    snorkelset Caraïben 100 volwassenen
    prima snorkel, handig netje om mee te nemen zwemvliezen zijn wat stijf van materiaal

    het is een goedkoop snorkel-setje dat voor amateurs prima voldoet. we hebben het aangeschaft voor een vakantie naar Curacao en hebben er veel plezier van gehad.
    de zwemvliezen zijn niet erg flexibel, waardoor het zwaar is om te peddelen. vaak hebben we daarom alleen de snorkel gebruikt, omdat je dan toch makkelijker het water in gaat en in het water beweegt. het formaat is ook handig, want het moet natuurlijk in de koffer passen! ook het netje vond ik erg praktisch. al met al een heel goede aankoop!

  • Man
    60 of ouder
    23 March 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima set
    Bril zit goed op je gezicht. Lekt niet Nvt

    Setje voldeed aan de verwachtingen. Veel gebruikt op vakantie.
    Levering was ook goed.

  • Vrouw
    50-59
    28 February 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Snorkelset
    Goede kwaliteit Geen

    Goed produkt voor recreatieve Snorkelaar

  • Vrouw
    20-29
    16 October 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima setje!
    Compact voor in de reistas Snorkel kan niet makkelijk los van bril

    Fijn setje voor mee op vakantie. Zelf meegenomen naar griekenland. Past door compactere formaat makkelijk in de koffer en is niet heel zwaar. Fijn in gebruik.

  • Man
    30-39
    10 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Set Caraiben 100 meegenomen naar de Caraïben
    Prijs, pasvorm, opbergtasje Geen

    Tijdens een cruise naar de Caraïben hebben we twee setjes meegenomen om daar te gaan snorkelen. (Bahama's, St John, St Maarten)
    Wij hebben weinig ervaring met snorkelen, maar deze set voldeed perfect aan onze verwachtingen. Goede pasvorm van flippers en bril, en dankzij het meegeleverde tasje is deze set makkelijk mee te nemen.
    De prijs vond ik zeer aantrekkelijk en het setje voelde naar mijns inziens niet goedkoop aan.

HAUT DE PAGE