Snorkelmasker Easybreath roze

Ref :
8315702
Pluspunt van het artikel
Dankzij het snorkelmasker Easybreath met panoramisch zicht en de mogelijkheid om door de neus te ademen, kun je nog gemakkelijker de wereld onder water ontdekken.
Users reviews
4.7 / 5 173 beoordeling
29,99 €*

8 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Ontdek de set

eassybreath - palmes 100 - top neofun
29,99 €*
4.70 / 5 168 beoordeling
Bekijk product

Voordelen

Ademcomfort
Volgelaatsmasker om natuurlijk te ademen door mond en/of neus.
Dampwerend
Exclusief concept dat de lucht laat circuleren om beslaan te vermijden.
Gezichtsveld
Panoramisch gezichtsveld, 180°.
Gemakkelijk aan en uit
Elastische verstelbare band die niet aan de haren trekt.
Waterdichtheid
Snorkel met Dry Top om te voorkomen dat er langs boven water binnenloopt.
Waterafvoer
Waterloosventiel onderaan om water af te voeren wanneer je het hoofd optilt.
Aanpasbaarheid
2 maten met mantel in silicone voor meer comfort en betere afdichting.

DE KENMERKEN

Materiaal
Skirt (for mask) : 100.0% silicone Frame (for mask) : 100.0% Polypropyleen Tube (for snorkel) : 100.0% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen Lens (for mask) : 100.0% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen
Ontworpen voor
snorkelen aan de oppervlakte (vanaf 10 jaar).
Garantie
Beschikbaarheidsduur van onderdelen die noodzakelijk zijn om het artikel te gebruiken: 2 jaar.
De gebruiksaanwijzing downloaden

TIPS

Onderhoudsinstructies
Het snorkelmasker Easybreath moet na een week gebruik worden afgewassen met vaatwasmiddel. Zorg vooral dat je de binnenkant van het glas goed schoonmaakt om een helder zicht te behouden en de goede werking van het exclusieve ventilatieconcept tegen aandampen te waarborgen. Mag niet in de vaatwasmachine.
Opslag Tips
Bewaren op een droge en donkere plaats.
Gebruikslimiet
Niet geschikt voor kinderen < 10, vrijduiken, intensief zwemmen.

Bijkomende informatie

Waarom kun je niet vrijduiken met een Easybreath?
Het volume lucht dat wordt vastgehouden in de Easybreath veel groter is dan in een gewone duikbril, vanaf 1 m diepte wordt de druk van de duikbril op het gelaat erg onaangenaam. Bij vrijduiken is decompresseren verplicht, maar met de Easybreath is dat onmogelijk omdat je niet bij je neus kunt.
Waarom is de snorkel van de Easybreath niet langer?
Anders dan je zou denken, steekt de snorkel van de Easybreath hoger boven het water uit dan een gewone snorkel. Een gewone snorkel lijkt langer omdat die begint vanaf de mond en niet bovenop het hoofd zoals bij een Easybreath. Om een ademinspanning te garanderen conform de geldende normen, kunnen we de snorkel niet langer maken.
Welke maat van Easybreath kiezen?
De Easybreath is verkrijgbaar in 2 maten, dus geschikt voor 90% van de gezichten. Voor kinderen vanaf 10 jaar, jongeren en vrouwen is er de maat S/M, voor mannen de maat M/L. Om de juiste maat te kiezen in de winkel, druk je de duikbril tegen je gezicht: Er mag geen ruimte overblijven tussen je kin en de onderkant van de duikbril. Meer details: http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-choisir-la-taille-de-son-masque-easybreathr
Waarom zijn we van 4 maten overgestapt op 2 maten?
De maten S/M en M/L zijn geschikt voor 90% van de gezichten van personen ouder dan 10 jaar. Wij hebben dus beslist om de maten XS en L/XL niet langer te produceren. Door die optimalisatie konden we de prijs van de Easybreath verlagen.
Ik heb een baard, kan ik de Easybreath gebruiken?
Een baard kan er oorzaak van zijn dat er heel wat water binnenloopt. Wij raden heren met baard aan om zich te scheren voordat ze de Easybreath gebruiken omdat de siliconen mantel door de baardharen niet perfect dicht afsluit tegen de huid.
Hoe werkt het exclusieve anti-aandamp concept?
Werkt optimaal in water vanaf 18°C en berust op het feit dat de vers ingeademde lucht wordt geprojecteerd op het glas voordat die in de neus of mond komt. De vochtige lucht die je uitademt, wordt afgevoerd via de verbindingen opzij die eerst in silicone en daarna in plastic zijn en de lucht naar de snorkel voeren. Op die manier wordt de lucht voortdurend ververst. Dit is hetzelfde principe als bij de verluchting van je autoruit.
Hoe werkt het dry top systeem dat binnenstromend water tegenhoudt?
Ontwikkeld om te vermijden dat er water in de snorkel loopt wanneer er deining staat, bij kleine golfjes op het oppervlak of wanneer de duiker het hoofd te veel naar voren buigt om de bodem te observeren. De snorkel bevat een vlotter die bij onderdompeling naar boven gaat in de snorkel om de ingang af te sluiten. Na onderdompeling mag je niet vergeten hard door de snorkel te blazen wanneer je weer boven bent zodat de vlotter weer naar beneden gaat.
Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen met mijn Easybreath?
Opgelet voor zand! Breng je Easybreath niet in aanraking met zand, de korrels maken krassen op het glas. Wanneer er zand op zit, mag je niet forceren om de snorkel vast te klikken. Spoel snorkel en duikbril voor je ze in elkaar steekt. Zand kan ook de vlotter in je snorkel blokkeren. Spoel de snorkel grondig of steek een sleutel doorheen de verluchtingsopeningen achteraan de snorkel om de vlotter los te maken, spoel daarna de snorkel.
Kan ik het snorkelmasker Easybreath repareren wanneer het stuk is?
JA, verleng de levensduur van je snorkelmasker Easybreath! Het atelier van je Decathlon-winkel biedt je een dienst na verkoop. Reserveonderdelen zijn ook online verkrijgbaar, op: http://spi-atelier.decathlon.fr/fr/atelier/produit/1885088 . Codes van de onderdelen: band - 8316952, ventiel - 8363399, snorkel - 8342901, witte dop - 8363395.
Hier vind je alle meest gestelde vragen
Zie de volledige FAQ over het snorkelmasker Easybreath® op http://www.tribord.tm.fr/conseils/masque-snorkeling-easybreath-questions-les-plus-frequentes-faq
Wat is het merk SUBEA?
Tribord Duiksport wordt SUBEA, het Decathlon-merk dat zich toelegt op onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). De vermeldingen op al onze duikartikelen zullen geleidelijk aan worden vervangen. Waarom SUBEA? Omdat: "SUBaquatic Experiences are Amazing"! Voor meer informatie : www.subea.com

Users reviews

4.7 / 5 173 beoordeling
163 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  60 of ouder
  22 April 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Snorkelmasker

  Mijn kleinkinderen in Australië waren er zeer tevreden over, zijn snorkelen veel en nu ging het fanfastisch,zij sluiten goed rond het gezicht en het zicht blijft ook goed.

 • Man
  50-59
  21 April 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Duikbril

  Mooi product

 • Man
  20-29
  18 April 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Niet voor mensen met een Baard.

  Zoals de titel het al zegt.. Ik heb een baard. Toen ik bij decathlon stond kon de verkoper mij niet beloven dat deze snorkelmasker zijn ding zou doen. ik kwam na meerdere pogingen zwemmen met de conclusie dat er vaak water het masker binnen kwam thv van mijn kin. Mijn zwemgenoten, die geen baard hadden, hadden hier geen last van.

HAUT DE PAGE