29,99 €*

Reviews on

Snorkelmasker Easybreath blauw

4.7 / 5 168 beoordeling
159 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    60 of ouder
    08 April 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Een geweldige aankoop

    Het snorkelen ( in Egypte) is nog veel fijner geworden door het gebruik van het masker. Geen water meer in de mond en ogen, beter zicht. Blij met de aankoop. In Egypte waren ze minstens een keer zo duur.

  • Vrouw
    50-59
    05 April 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Snorkelmasker

    Mijn man is helemAl super blij.met een gewone snorkel kreeg hij het heell benauwd.
    Dus top

  • Vrouw
    60 of ouder
    30 March 2017
    That review has been deposited on this product version
    Drie maal scheeps recht

    Ventiel dopje bij mondstuk schoot door bleef los in opening liggen waardoor het masker vol liep.had de moed opgegeven maar mijn vakantie naar Egyte stond voor de deur.Nu terug geweldige snorkel en een grote pluim voor de klantenservice van decathlon Arnhem rijnhal!

  • Vrouw
    40-49
    21 March 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Betaalbaar en geweldig

    Gaaf product
    Super betaalbaar

  • Vrouw
    60 of ouder
    09 March 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Full face snorkelmasker is uitvinding van de eeuw.

    In een woord geweldig.

  • Man
    50-59
    05 March 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geweldige uitvinding

    Werkt perfect heerlijk snorkelen zo.

  • Vrouw
    40-49
    28 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Easybreath maakt snorkelen nog eenvoudiger

    Ik heb dit masker gekocht om het eens uit te proberen maar ik zou nooit meer anders willen! Je kan door je neus en mond ademen en krijgt ook geen water meer in je mond.

  • Vrouw
    50-59
    10 February 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Heerlijk masker

    Gekocht omdat ik met pijpje in de mond niet zo prettig vond. Heerlijk gesnorkeld, kon het lang volhouden!
    Schrok alleen wel toen ik een keer onder water kwam en het masker als het ware vacuum trok. Moest boven water het masker afzetten om weer te kunnen ademen. Was wel even eng!

  • Vrouw
    40-49
    14 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Maat uitzoeken is nog niet zo makkelijk
    Goed zicht rondom, zit stevig Maatvoering, praten met elkaar gaat niet meer.

    In de beschrijving van t product stond dat maat s/m vooral Cor vrouwen en kinderen is. In de winkel het masker opgezet (er hing geen demo). Bij der grote kon ik er makkelijk een vinger tussen steken en ook al zat de kleine wat strak toch maar die gekozen voor de kleine uit vrees dat de grotere zou gaan lekken. Op vakantie bleek r masker toch te klein, al lekte het niet.
    Eerst uitproberen in bad thuis, dan kun je m nog ruilen!-

  • Man
    50-59
    14 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfect passend en easy in gebruik snorkel masker
    Makkelijk in gebruik en passen makend Geen

    Makkelijk te hanteren masker fits all

HAUT DE PAGE