BIENTÔT ÉPUISÉ

Shortybroekje Vera Moana

Ref :
8357555
Pluspunt van het artikel
Bikinibroekje voor dames met shortymodel. Laag uitgesneden om de heupen te bedekken. Lichte plooitjes op de billen. Blijft uitstekend op in de golven, ideaal voor watersporten.
7,19 €*

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Voordelen

Afschermend
Bedekt de heupen en de billen.
Positiebehoud product
Omsluitend model dat de billen bedekt en goed op blijft in de golven.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: bikinibroekje - sustainability.decathlon.com.

DE KENMERKEN

Type
bikinibroekje
Model
shorty
Materiaal
Hoofdstof : 82.0% Polyamide, 18.0% Elastaan Voering : 100.0% Polyester
Tests
Dit product werd in ons lab in Hendaye uitvoerig getest, om te verzekeren dat de kwaliteit volstaat voor het beoogde gebruik: tests op de elasticiteit en de stabiliteit van de stof, op de bestandheid van de kleuren tegen wrijving, wassen, zeewater, chloor en zonlicht en op de algemene bestandheid van het artikel tegen herhaaldelijk wassen.
Ontworpen voor
recreatieve watersportsters.
Garantie
2 jaar

TIPS

Gebruikslimiet
Niet geschikt voor regelmatig gebruik in chloorwater.

Bijkomende informatie

Pasvorm
Een shorty is ideaal als je graag iets meer bedekking wenst of een broekje wilt dat perfect blijft zitten. Dit model is heel geruststellend en comfortobel: het is nauwelijks uitgesneden om de heupen te bedekken, en de lichte plooitjes op de billen zorgen voor een heel vrouwelijke look. Deze shorty is je ideale bondgenoot bij elke activiteit op het strand of in het water!
Pasvorm droog en nat
Om ervoor te zorgen dat je bikini of badpak perfect zit in het water, moet je het juiste model kiezen op het droge, want de stof rekt uit in het water. We raden je dus aan om goed de maat te kiezen. De stof moet strak aanspannen in het pashokje, niemand speelt graag alles kwijt. Sommige stoffen bevatten elastaan, dat soepel wordt en uitrekt in het water.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE