Opblaasbare windsurfplank 320 l

Ref :
8338960
Pluspunt van het artikel
Gemakkelijk te vervoeren en te gebruiken! Erg stabiele opblaasbare surfplank, ideaal om te leren windsurfen en suppen.
698,99 €*

Voordelen

Compactheid
Transporteerbare opblaasbare surfplank. Om te vormen tot supboard.
Gebruiksgemak
Stabiele en volumineuze opblaasbare surfplank, perfect om te leren windsurfen.
Vlotte montage / demontage
Afneembaar middenzwaard en afneembare vin, snel te monteren en af te halen.
Stabiliteit
Dikte 15 cm = 6''. Middenzwaard om gemakkelijker hoog aan de wind te gaan.
Transportgemak
Geleverd met een rugzak en pomp.

DE KENMERKEN

Materiaal
Pvc - polyester polypropyleen
Tests
Ontworpen en getest door onze teams in Hendaye (Frankrijk) in het internationale ontwerpcentrum van Tribord. Hier staan we dicht bij de gebruikers van onze artikelen.
Ontworpen voor
beginnende of recreatieve windsurfers die op zoek zijn naar een stabiele en heel gemakkelijk te vervoeren surfplank
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Na elk gebruik met zoet water spoelen.
Opslag Tips
Berg de surfplank op in zijn hoes. Goed afspoelen en op een goed verluchte, droge en donkere plaats opbergen.

Bijkomende informatie

Compact
Opblaasbare surfplank om te vormen tot supboard, gemakkelijk te vervoeren dankzij "Drop Stitch"-technologie. De structuur van de plank bestaat uit tal van filamenten voor een goede stijfheid bij het opblazen. Zo heb je een lichte en erg stijve opblaasbare surfplank die je kunt meenemen in een rugzak. Opblaastijd: ongeveer 5 minuten
Veelzijdig
De opblaasbare surfplank van Tribord heeft een afneembaar zwaard en een geïntegreerde rail voor mastvoet. 1) Als stand-up paddle board: haal het middenzwaard eraf om te gebruiken als supboard (achteraan is een ring waar je een leash aan kunt vastmaken). 2) Als surfplank: Installeer het zwaard zodat je gemakkelijker kunt surfen en hoog aan de wind gaan. Bevestig het tuigage dankzij de hiervoor voorziene universele rail.
Afmeting plank
Hoogte: 335 cm / 11' Breedte: 81 cm / 32" Dikte: 15 cm / 6" Volume: 320 liter Afmeting rugzak: 90 x 46 x 22 cm Middenzwaard: 33,8 cm Vin achteraan: 21 cm Max. gewicht: 170 kg
Opblazen
Opblaasbare surfplank geleverd met pomp. Oppompen tot een druk van: 15 psi Controleer voor het opblazen of het ventiel wel degelijk is losgedraaid. Om de lucht eruit te laten, druk je het ventiel in en draai je het rechtsom.
Universele mastvoetrail
De opblaasbare surfplank van Tribord heeft een universele rail om een standaard mastplaat en -voet te bevestigen. Geschikt voor alle mastvoeten op de markt (vanaf de jaren 90). Schuif het plaatje met messing moer in de rail, regel de positie en draai aan om vast te zetten. De rail is ingewerkt in de plank, de montage gebeurt zoals bij eender welke andere surfplank op de markt.
Demonteerbaar middenzwaard en vin
De vin en het middenzwaard zijn snel en zonder gereedschap te monteren en af te halen. Trek de clip los om de vin en het zwaard af te halen.
Draaggreep
De surfplank / het supboard van Tribord heeft een handgreep in het midden zodat het board gemakkelijk tot aan het water te dragen is.

Also find

HAUT DE PAGE