Opblaasbare surfplank Air 11' (335 cm) 320 liter

Ref :
8338960
Pluspunt van het artikel
Een opblaasbare en erg stabiele surfplank, om te vormen tot stand-up paddle board. Ideaal om te leren windsurfen. Gemakkelijk te vervoeren en te gebruiken.
698,99 €*

Voordelen

Compactheid
Opblaasbare surfplank. Om te vormen tot supboard.
Gebruiksgemak
Stabiele en volumineuze opblaasbare surfplank, perfect om te leren windsurfen.
Vlotte montage / demontage
Middenzwaard en snel te monteren en af te halen vin.
Stabiliteit
Dikte 15 cm = 6''. Middenzwaard om makkelijker op te kruisen.
Transportgemak
Geleverd met bijbehorende rugzak en pomp.

DE KENMERKEN

Type
board
Inhoud
320 l
Afm. opgevouwen
90 x 46 x 22 cm
Materiaal
Pvc - polyester polypropyleen
Tests
Ontworpen en getest door onze teams in Hendaye (Frankrijk). Vervaardigd in Frankrijk Het ontwerpcentrum van Tribord is gelegen aan de oever van de Bidassoa in Hendaye. Op die plaats staan we in contact met de gebruikers wanneer we artikelen ontwerpen.
Ontworpen voor
beginnende of recreatieve windsurfers die op zoek zijn naar een stabiele en gemakkelijk te vervoeren surfplank
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Na elk gebruik met zoet water spoelen.
Opslag Tips
Berg de surfplank op in zijn hoes. Goed afspoelen en op een goed verluchte, droge en donkere plaats opbergen.
Gebruikslimiet
Niet in de zon laten liggen. Gevaar voor overdruk.

Bijkomende informatie

Compact
Opblaasbare surfplank om te vormen tot supboard, gemakkelijk te vervoeren dankzij "Drop Stitch"-technologie. De structuur van de plank bestaat uit tal van filamenten voor een goede stijfheid bij het opblazen. Zo heb je een lichte en erg stijve opblaasbare surfplank die je kunt meenemen in een rugzak. Opblaastijd: ongeveer 5 minuten
Veelzijdig
De opblaasbare surfplank van Tribord heeft een afneembaar zwaard en een geïntegreerde rail voor mastvoet. 1) Als stand-up paddle board: haal het middenzwaard eraf om te gebruiken als supboard (achteraan is een ring waar je een leash aan kunt vastmaken). 2) Als surfplank: Installeer het zwaard zodat je makkelijker kunt surfen en opkruisen. Bevestig het tuigage dankzij de hiervoor voorziene universele rail.
Afmeting plank
Hoogte: 335 cm / 11' Breedte: 81 cm / 32" Dikte: 15 cm / 6" Volume: 320 liter Afmeting rugzak: 90 x 46 x 22 cm Middenzwaard: 33,8 cm Vin achteraan: 21 cm Max. gewicht: 170 kg
Opblazen
Opblaasbare surfplank geleverd met pomp. Oppompen tot een druk van: 15 psi Controleer bij het opblazen of het ventiel wel degelijk is losgedraaid. Om de lucht eruit te laten, druk je het ventiel in en draai je het rechtsom.
Universele rail voor mastvoet
De opblaasbare surfplank van Tribord heeft een universele rail om een standaard mastplaat en -voet te bevestigen. Geschikt voor alle mastvoeten op de markt (vanaf de jaren 90). Schuif het messing plaatje in de rail, regel de positie en draai aan om vast te zetten. De rail is ingewerkt in de plank, de montage gebeurt zoals bij eender welke andere surfplank op de markt.
Demonteerbaar middenzwaard en vin
De vin en het middenzwaard zijn snel en zonder gereedschap te monteren en af te halen. Trek de clip los om de vin en het zwaard af te halen.
Draaggreep
De surfplank / het supboard van Tribord heeft een handgreep in het midden zodat het gemakkelijk tot aan het water te dragen is.

Also find

HAUT DE PAGE