BIENTÔT ÉPUISÉ

Opblaasbaar stand-up paddle board 10'7" blauw

Ref :
8362016
Pluspunt van het artikel
Een opblaasbaar supboard - stand-up paddle board - van 310 l voor een persoon tot 110 kg om te starten, alleen of met het gezin, voor tochtjes en in kleine golven.
399,99 €*

Voordelen

Compactheid
Kan in de kofferbak van de auto, in 6 minuten op te pompen tot 15 psi.
Stevigheid
Robuuste en schokbestendige constructie in gelijmd pvc.
Stabiliteit
Breed en dik voor een goede stabiliteit, voor een persoon tot 110 kg.
Transportgemak
9 kg. Gemakkelijk te dragen om te water te laten of in de rugzak.
Glijvermogen
Rechte shape voor een goed glijvermogen, lichte rocker voor kleine golven.
Draagcomfort
Deck in gegroefd rubber voor meer comfort en slipvastheid.

DE KENMERKEN

Materiaal
Hoofdstof : 100.0% polyvinylchloride (pvc) - bevat geen ftalaten Schuimplastic : 100.0% EVA Achtertas : 100.0% Polyester
Ontworpen voor
wie af en toe aan stand-up paddling (suppen) doet. Set met: supboard, rugzak, pomp, drukmeter, leash, sleutel.
Garantie
2 jaar
De gebruiksaanwijzing downloaden

TIPS

Opslag Tips
Haal voor het opbergen het zwaard eraf en bewaar uit de zon, niet opgeblazen. Wanneer je het board opgeblazen opbergt, laat je er een beetje lucht uit. Niet plat leggen, niets op leggen.

Bijkomende informatie

Oppompen en leeglaten van je stand-up paddle board
OPPOMPEN Controleer eerst of het ventiel omhoog staat (dicht), zodat de lucht niet kan ontsnappen. Sluit de pomp aan. Opblazen tot 15 psi. Hoe harder het supboard is opgepompt, hoe stabieler het is en hoe beter het over het water glijdt. Haal de pomp eraf en zet de dop op het ventiel. LUCHT ERUIT LATEN Om de lucht uit je supboard te laten, druk je stevig op het ventiel, de lucht zal er vanzelf uitstromen. Rol op, te beginnen bij de kant tegenover het ventiel om alle lucht eruit te krijgen.
Sleutel voor onderhoud
Bij een lek aan het ventiel draai je het ventiel een kwartdraai met de meegeleverde sleutel. Draai NOOIT het ventiel los van een opgeblazen supboard!
Reparatie
Bij een gat in het board zelf kun je het lek dichten met op maat te knippen reparatievellen en een lijm van het type MEK die bestand is tegen hoge druk.
Vin
Verkrijgbaar bij de dienst na verkoop en op internet wanneer je hem breekt of verliest.
Handig op een zeilboot
Een opblaasbaar supboard is bijzonder handig op een zeilboot. Het is gemakkelijk vast te maken aan de verstaging waar het niet in de weg zit en ook het dek niet kan beschadigen. Het board is eenvoudig te water te laten met de leash. Je kunt er tochtjes rond de boot mee maken wanneer je voor anker ligt. Het ideale sportieve bijbootje voor groot en klein.
Technische afmeting
Opgepompt supboard: Lengte: 10'7 (323 cm) Breedte: 32" (81 cm) Dikte: 6" (15 cm) Volume: 310 liter Gewicht: 9 kg TAS MET OPGEVOUWEN SUPBOARD IN: Hoogte: 90 cm Breedte: 40 cm Diepte: 22 cm
HAUT DE PAGE