Ondershorty voor duiken neopreen SCD 100 1 mm

Ref :
8327955
Pluspunt van het artikel
Ondershorty van 1 mm om het thermisch comfort van je duikpak te verhogen wanneer je duikt in koud water.
44,99 €*

Voordelen

Thermische isolatie
Neopreen van 1 mm om het warmtecomfort van de wetsuit te verhogen.
Gemakkelijk aan en uit
Rits op de buik om het aantrekken te vergemakkelijken.
Bewegingsvrijheid
Heel dun neopreen van 1 mm, getailleerde snit.
Veelzijdig
Combineerbaar met alle duikpakken van Subea.

DE KENMERKEN

Materiaal
Schuimplastic : 90.0% Neopreen, Schuimplastic : 10.0% Polyamide
Approved by
Onze technische partner: Planet Ocean (een 5-sterren PADI-duikcenter), gevestigd in het Water Sports Center by Decathlon in het Franse Hendaye. Dit center werkt het hele jaar met SUBEA-duikmateriaal. Het team van instructeurs nauwgezet mee aan de ontwikkeling van de SUBEA-producten: van het ontwerp in overleg met de teams (productmanagers, designers en ingenieurs) tot langdurige tests met duikers van het center (van beginners tot instructeurs die het hele jaar door opleidingen geven).
Tests
Ontworpen en getest door onze technische partner in Hendaye (Frankrijk) om de thermische isolatie te controleren.
Ontworpen voor
duikers die zich extra willen wapenen tegen het koude water.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
zoutbestendig. Enkel spoelen met zoet water als je dit product langere tijd niet gebruikt. Niet laten drogen in de zon.
Opslag Tips
Laat je pak uit de zon drogen en zeker niet in de buurt van een warmtebron. Bewaar het op een kleerhanger, zo behoudt het zijn vorm en blijft het neopreen intact.
Gebruikslimiet
zwemmen

Bijkomende informatie

Pas de warmte en dikte van je duikpak aan!
Laat de kou niet langer een spelbreker zijn! Stem je thermische bescherming af op de watertemperatuur. Om te vermijden dat je een ander duikpak moet hebben voor verschillende omstandigheden, is het MODULAR-concept ontwikkeld op basis van 5 artikelen die kunnen worden gecombineerd volgens de watertemperatuur. Zo kan je je pak aanvullen met een kap, een neopreenshirt, een shirt met kap, een ondershorty van 1 mm of een overshorty van 5,5 mm.
Tips om je duikpak te onderhouden
1) Laat je pak na elk gebruik goed weken in wat helder water, zowel de binnen- als de buitenkant 2) Ontsmet met een antibacterieel product 3) Goed uitspoelen 4) Laten drogen op een brede kleerhanger, uit de zon en in een goed verluchte ruimte. Let op, door de zon kunnen de textieldelen verkleuren en zal het neopreen sneller verouderen. Je kan de ritsen schoonmaken met een tandenborstel en vervolgens weer smeren met wat siliconenvet.
Wat is het merk SUBEA?
Tribord Duiken wordt SUBEA, het Decathlon-merk voor onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). Alle merkverwijzingen op onze producten zullen geleidelijk vervangen worden. Waarom SUBEA? Omdat: "SUBaquatic Experiences are Amazing!" Voor meer info: www.subea.com
HAUT DE PAGE