Onbekleed lood voor vrijduiken en harpoenvissen 500 g

Ref :
6127260
Pluspunt van het artikel
Dit lood van een halve kilogram is ideaal om je ballast nauwkeurig te regelen. Het is gemakkelijk over je gordel te schuiven of in een loodzakje te stoppen.
3,99 €*

Voordelen

Gemakkelijk aan en uit
Dit loodblok rijg je aan je duikgordel.
Gewicht
Dit onbekleed lood weegt 500 gram.

DE KENMERKEN

Materiaal
Structuur : 100.0% Lood
Approved by
Onze technische partner: PlanetOcean (een PADI-duikcentrum met 5 sterren) gevestigd in het Water Sports Center by Decathlon in Hendaye - Frankrijk. Het centrum gebruikt het hele jaar door SUBEA-duikmateriaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van SUBEA: vanaf het ontwerp met onze productmanagers, designers en ingenieurs tot de langetermijntesten met de hulp van de duikers van het centrum (zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding).
Tests
Ontworpen en getest door onze teams en technische partner in Hendaye (Frankrijk).
Ontworpen voor
het verzwaren van harpoenvissers, vrijduikers en diepzeeduikers.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Beschermen tegen zonlicht en vocht.
Gebruikslimiet
Voor je veiligheid en comfort mag je niet te veel verzwaren.

Bijkomende informatie

Welke factoren beïnvloeden de ballast?
1/ Je lichaamsbouw (gewicht) en body mass index (gewicht/lichaamslengte). 2/ Het water: zeewater biedt meer drijfvermogen (je moet meer verzwaren) dan zoet water. 3/ Je duikpak: afhankelijk van de dikte van het neopreen drijf je meer of minder. 4/ Het gewicht van je duikfles (als je met flessen duikt) en de hoeveelheid lucht in de fles: hoe meer lucht je immers verbruikt, hoe lichter je duikfles wordt en dan kan je drijfvermogen zelfs positief worden (je drijft!).
Loodstoppers
Met loodstoppers kun je loodblokken aan elkaar vastmaken: zo voorkom je dat de loodblokken verschuiven terwijl je onder water zwemt.
Wat is het merk SUBEA?
Tribord Duiksport wordt SUBEA, het Decathlon-merk dat zich toelegt op onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). De vermeldingen op al onze duikartikelen zullen geleidelijk aan worden vervangen. Waarom SUBEA? Omdat: "SUBaquatic Experiences are Amazing"! Voor meer informatie : www.subea.com
HAUT DE PAGE