Onbekleed duiklood van 2 kg

Ref :
5912375
Pluspunt van het artikel
Dit lood van 2 kg is ideaal om je te verzwaren bij het vrijduiken, harpoenvissen of diepzeeduiken en is gemakkelijk over de gordel te schuiven of in loodzakken te doen!
Users reviews
1 / 5 1 rating
12,99 €*

Voordelen

Gemakkelijk aan en uit
Dit loodblok rijg je aan je duikgordel.
Gewicht
Dit onbekleed lood weegt 2 kg.

DE KENMERKEN

Materiaal
Structuur : 100.0% Lood
Approved by
Onze technische partner: PlanetOcean (een PADI-duikcentrum met 5 sterren) gevestigd in het Water Sports Center by Decathlon in Hendaye - Frankrijk. Het centrum gebruikt het hele jaar door SUBEA-duikmateriaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van SUBEA: vanaf het ontwerp met onze productmanagers, designers en ingenieurs tot de langetermijntesten met de hulp van de duikers van het centrum (zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding).
Tests
Ontworpen en getest door onze teams en technische partner in Hendaye (Frankrijk).
Ontworpen voor
het verzwaren van harpoenvissers, vrijduikers en diepzeeduikers.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Beschermen tegen zonlicht en vocht.
Gebruikslimiet
Voor je veiligheid en comfort mag je niet te veel verzwaren.

Bijkomende informatie

Welke factoren beïnvloeden de ballast?
1/ Je lichaamsbouw (gewicht) en body mass index (gewicht/lichaamslengte). 2/ Het water: zeewater biedt meer drijfvermogen (je moet meer verzwaren) dan zoet water. 3/ Je duikpak: afhankelijk van de dikte van het neopreen drijf je meer of minder. 4/ Het gewicht van je duikfles (als je met flessen duikt) en de hoeveelheid lucht in de fles: hoe meer lucht je immers verbruikt, hoe lichter je duikfles wordt en dan kan je drijfvermogen zelfs positief worden (je drijft!).
Loodstoppers
Met loodstoppers kun je loodblokken aan elkaar vastmaken: zo voorkom je dat de loodblokken verschuiven terwijl je onder water zwemt.
Wat is het merk SUBEA?
Tribord Duiksport wordt SUBEA, het Decathlon-merk dat zich toelegt op onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). De vermeldingen op al onze duikartikelen zullen geleidelijk aan worden vervangen. Waarom SUBEA? Omdat: "SUBaquatic Experiences are Amazing"! Voor meer informatie : www.subea.com

Users reviews

 • 40-49
  19 August 2016
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  lood 2 kg niet nuttig

  De bedoeling was om plaats op mijn gordel te besparen. Lukt niet omdat een blok lood van 2kg even groot is als 2 blokken van 1kg.

  Brand's answer :


  Beste Heer,
  Bedankt om de tijd te nemen om u opmerking door te geven aan ons. Hierdoor kunnen wij zorgen dat onze producten praktischer en makkelijker kunnen worden.Ik raad u aan om het aangekochte product terug te brengen naar de winkel. Breng zeker u kassaticketje en/of klantenkaart mee.

  Sportieve groetenCorentin Kurowski Directeur commercial sports d'eau
  Decathlon Belgique DECATHLON

HAUT DE PAGE