Neopreen top 1 mm met vaste kap 2 mm

Ref :
8113866
Pluspunt van het artikel
De top met kap die je aantrekt onder je wetsuit voor extra warmte tijdens het surfen.
29,99 €*

Voordelen

Thermische isolatie
Neopreen van 1 mm op de romp. Kap in anti-freezing neopreen van 2 mm.
Bewegingsvrijheid
Zonder mouwen zodat de armen vrij kunnen bewegen.
Veelzijdig
Aan te trekken onder elke wetsuit.

DE KENMERKEN

Type
neopreen top + kap
Snit
aansluitend
Mouwlengte
mouwloos
Voordeel
warm
Materiaal
Hoofdstof : 90.0% Neopreen, 10.0% Polyamide
Tests
Ontwikkeld en getest door onze ontwerpteams in Hendaye (Frankrijk). De stoffen gebruikt voor dit product worden getest in het lab, om de perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.
Ontworpen voor
surfers die een warme en aanpasbare laag willen voor water kouder dan 17°C.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Na elk gebruik afspoelen met zoet water. Niet laten drogen in de zon.
Opslag Tips
Opbergen op een droge en verluchte plaats. Vermijd warmtebronnen. Hang je top nooit in de volle zon te drogen, dan zal hij langer meegaan. Niet wassen in de machine.

Bijkomende informatie

Materialen
De top met kap van Tribord is van 100% neopreen om beter te isoleren tegen de kou. Het neopreen is bekleed met synthetische stof zodat het beter bestand is tegen slijtage. Dikte van het neopreen: 2 en 1 mm. Neopreen bestaat uit elastomeerschuim met gesloten cellen (polychloropreen) en bevat stikstofbellen die als eigenschap hebben dat ze isoleren. We testen en garanderen het thermisch vermogen van onze neopreen materialen.
Neopreen: hoe werkt het?
Door een waterlaagje rond het lichaam vast te houden, heeft het pak een dubbel effect: 1- Het vastgehouden water wordt geleidelijk warmer 2- De warmte-uitwisseling neemt af. Op die manier vormen de wetsuit en het waterlaagje samen een isolerende laag.
Pasvorm en comfort
Een neopreen top moet goed aansluiten om de beste warmte-isolatie te garanderen. Het is normaal dat de top te strak lijkt te zitten wanneer je hem past in een pashokje of thuis. Dat ongemak verdwijnt snel zodra het pak nat is.
Neopreen top geschikt voor allerlei watersporten.
Onze tops worden ontworpen voor de meest veeleisende surfers. Onze ontwerpkeuzes maken ze compatibel met andere watersporten zoals kitesurfen, windsurfen, wakeboarden, waterskiën, snelwandelen in zee (longe-côte) of suppen.
HAUT DE PAGE