Neopreen kap 2 mm voor surfen

Ref :
8225534
Pluspunt van het artikel
Kap voor koud water. In neopreen van 2 mm, ideaal voor de winter.
19,99 €*

Voordelen

Thermische isolatie
Neopreen 2 en 1 mm. Kraag om goed aan te sluiten op het pak. Waterdichte naden.
Veelzijdig
Aan te trekken onder elke wetsuit. Lange kraag.
Winddicht
Glad neopreen om het freezing-effect te beperken.
Waterdichtheid
Genaaid-gelijmd. Lange kraag.

DE KENMERKEN

Dikte
2 mm
Materiaal
Hoofdstof : 90.0% Neopreen, 10.0% Polyamide
Tests
Ontworpen en getest door onze teams in Hendaye (Frankrijk). De materialen gebruikt voor dit product worden getest in het lab, om een perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.
Ontworpen voor
wie regelmatig surft in koud water, tussen 7°C en 17°C. Duur van de sessie: tot 2 uur.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Spoelen met helder water, niet laten drogen op een warmtebron.
Opslag Tips
Opbergen op een droge en verluchte plaats. Warmtebronnen vermijden. Niet laten drogen in de volle zon, zo gaat het neopreen langer mee. Niet wassen in de machine.
Gebruikslimiet
Voor water tussen 7°C en 17°C. Duur van de sessie tot 2 uur.

Bijkomende informatie

Blijf langer warm dankzij isolerende accessoires! Een aangepaste outfit voor elke watertemperatuur...
In en op het water verlies je de meeste lichaamswarmte aan de lichaamsuiteinden (voeten, handen, hoofd). Daarom enkele aanbevolen accessoires: - in warm en matig warm water (>17°C) => neopreen surfschoenen. - in koud water (12 - 17°C): hoge neopreen boots (surflaarsjes) en handschoenen. - in erg koud water (7 - 12°C): hoge neopreen boots (surflaarsjes), handschoenen, kap en top met kap... Ontdek ons volledige aanbod neopreen accessoires op decathlon.fr
Neopreen: hoe werkt het?
Door een waterlaagje rond het lichaam vast te houden, heeft een neopreen wetsuit een dubbel effect: 1. het water dat wordt vastgehouden warmt geleidelijk op; 2. de warmteoverdracht vermindert. Op die manier vormen de wetsuit en het waterlaagje samen een isolerende laag.
Materialen
De kap Tribord 500 is gemaakt uit 100% neopreen, voor een betere thermische isolatie. Het neopreen is bekleed met synthetische stof zodat het beter bestand is tegen slijtage. Neopreen bestaat uit elastomeerschuim met gesloten cellen (polychloropreen) en bevat stikstofbellen die als eigenschap hebben dat ze isoleren. We testen en garanderen het thermisch vermogen van onze neopreen materialen.
Waterdichte assemblage
De naden zijn genaaid en gelijmd zodat de waterdichtheid en duurzaamheid gegarandeerd zijn. De naden zijn "blind" gestikt: de draad gaat niet doorheen de hele dikte van het neopreen, zodat er geen water kan binnendringen. Doordat er geen draden aan de binnenkant zijn, wordt irritatie beperkt. Op de gevoelige plaatsen zijn comfort- en verstevigingspatches aangebracht.
Winddicht
Wij hebben winddichte inzetstukken in glad neopreen toegevoegd om afkoeling door de wind te verminderen. Dit winddicht materiaal verbetert het thermisch comfort en beperkt windchill.
Gebruikstips
Zorg ervoor dat je de flap goed aan de binnenkant van je wetsuit legt om te voorkomen dat langs daar water binnendringt.
Accessoires voor diverse watersporten
Onze neopreen accessoires zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de hoogste eisen van surfers. Door onze ontwerpkeuzes zijn ze ook geschikt voor andere watersporten zoals kitesurfen, windsurfen, wakeboarden, waterskiën, waterwandelen (longe-côte) of suppen (stand-up paddling).
Kies de bijpassende wetsuit!
Onze modellen zijn ook ingedeeld volgens de watertemperatuur: warm water, matig warm water, koud water. Onze wetsuits worden ontworpen voor de meest veeleisende surfers. Door onze ontwerpkeuzes zijn ze ook geschikt voor andere watersporten zoals kitesurfen, windsurfen, wakeboarden, waterskiën, waterwandelen (longe-côte) of suppen (stand-up paddling). Ontdek al onze wetsuits op decathlon.fr
HAUT DE PAGE