Neopreen kap 2 mm

Ref :
8225534
Pluspunt van het artikel
Kap voor koud water. In neopreen van 2 mm, ideaal voor de winter.
19,99 €*

Voordelen

Thermische isolatie
Neopreen 2 en 1 mm. Kraag om goed aan te sluiten op het pak. Waterdichte naden.
Veelzijdig
Past op elke wetsuit.
Winddicht
Glad neopreen om het freezing-effect te beperken.
Waterdichtheid
Genaaid-gelijmd.

DE KENMERKEN

Materiaal
Hoofdstof : 90.0% Neopreen, 10.0% Polyamide
Tests
Ontworpen en getest door onze teams in Hendaye (Frankrijk). De stoffen gebruikt voor dit product worden getest in het lab, om een perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.
Ontworpen voor
surfers die extra warmte willen voor water kouder dan 17°C.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Spoelen met helder water, niet laten drogen op een warmtebron.
Opslag Tips
Opbergen op een droge en verluchte plaats. Warmtebronnen vermijden. Nooit in de volle zon te drogen hangen zodat het neopreen langer meegaat. Niet wassen in de machine.

Bijkomende informatie

Materialen
De kap Tribord 500 is gemaakt uit 100% neopreen, voor een betere thermische isolatie. Het neopreen is bekleed met synthetische stof zodat het beter bestand is tegen slijtage. Neopreen bestaat uit elastomeerschuim met gesloten cellen (polychloropreen) en bevat stikstofbellen die als eigenschap hebben dat ze isoleren. We testen en garanderen het thermisch vermogen van onze neopreen materialen.
Neopreen: hoe werkt het?
Door een waterlaagje rond het lichaam vast te houden, heeft neopreen een dubbel effect: 1. het water dat niet weg kan, warmt geleidelijk op; 2. de warmteoverdracht vermindert. Op die manier vormen de wetsuit en het waterlaagje samen een isolerende laag.
Waterdichte assemblage
De naden zijn genaaid en gelijmd zodat de waterdichtheid en duurzaamheid gegarandeerd zijn. De naden zijn "blind" gestikt: de draad gaat niet doorheen de hele dikte van het neopreen, zodat er geen water kan binnendringen. Doordat er geen draden aan de binnenkant zijn, wordt irritatie beperkt. Op de gevoelige plaatsen zijn comfort- en verstevigingspatches aangebracht.
Winddicht
Wij hebben winddichte inzetstukken in glad neopreen toegevoegd om het freezing-effect van de wind te verminderen. Dit winddicht materiaal verbetert het thermisch comfort en beperkt windchill.
Gebruikstips
Zorg ervoor dat je de flap goed aan de binnenkant van je wetsuit legt om te voorkomen dat langs daar water binnendringt.
Accessoires voor diverse watersporten
Onze neopreen accessoires zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de hoogste eisen van surfers. Door onze ontwerpkeuzes zijn ze ook geschikt voor andere watersporten zoals kitesurfen, windsurfen, wakeboarden, waterskiën, waterwandelen (longe-côte) of suppen (stand-up paddling).
HAUT DE PAGE