BIENTÔT ÉPUISÉ

Mondstuk voor ademautomaat monodensiteit heren blauw

Ref :
8360058
Pluspunt van het artikel
Een uitstekend, anatomisch mondstuk, ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten, om het oude mondstuk van je automaat te vervangen.
2,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Voordelen

Mondcomfort
Exclusief anatomisch mondstuk ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten.
Vlotte montage / demontage
Geschikt voor elke automaat. Vastzetten met een klemring.

DE KENMERKEN

Materiaal
Onderstel : 100.0% silicone
Approved by
Onze technische partner: Planet Océan. Dit duikcentrum met 5 PADI-sterren is gevestigd in de buurt van de hoofdzetel van Tribord. Het centrum gebruikt het hele jaar door Tribord-materiaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van Tribord: van bij het ontwerp met de productmanager, designers en ingenieurs, tot het uitproberen van de prototypes en de tests voor langdurig gebruik met zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding.
Tests
Alle automaten werden ontwikkeld door middel van gebruikstests en praktische tests (statische, dynamische en biomechanische analyse) in samenwerking met DAN Europe, als deskundige en onafhankelijk consultant.
Ontworpen voor
duikers op zoek naar een nieuw mondstuk voor hun ademautomaat.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Om de garantie te behouden, raadt Tribord aan om de ademautomaat regelmatig te laten controleren en onderhouden na 100 duiksessies, een intensief seizoen of lange tijd van inactiviteit.
Opslag Tips
Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen ver van bronnen die ozon produceren. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.
Gebruikslimiet
Voor duiken is een attest van een monitor nodig.

Bijkomende informatie

De ademautomaten Subea: exclusief anatomisch mondstuk!
Deze mondstukken werden ontworpen om een uitstekend comfort te bieden dankzij hun anatomische vorm, ontwikkeld samen met orthodontisten. De exclusieve vorm van dit mondstuk maakt het gemakkelijker om het in de mond te houden dankzij de vleugels aan het gehemelte, de tongsteun, de verschillende dikten (mono- of bidensiteit) die rekening houdt met de sluithoek van de kaak.
Onderhoudstips
Om de garantie te behouden, raadt Tribord aan om de ademautomaat regelmatig te laten controleren en onderhouden na 100 duiksessies, een intensief seizoen of lange tijd van inactiviteit.
Wat is het merk SUBEA?
Tribord Duiken wordt SUBEA, het Decathlon-merk voor onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). Alle merkverwijzingen op onze producten zullen geleidelijk vervangen worden. Waarom SUBEA? Omdat: "SUBaquatic Experiences are Amazing!" Voor meer info: www.subea.com
HAUT DE PAGE