BIENTÔT ÉPUISÉ

Meisjesbadpak Sport Color Block

Ref :
8356529
Pluspunt van het artikel
Meisjesbadpak met brede bandjes en open H-rug voor comfort en ondersteuning. Gemiddelde uitsnijding voor goed omhulde dijen.
12,99 €*

Voordelen

Aanpasbaarheid
Bedekkend badpak met ronde halsuitsnijding en H-rug.
Positiebehoud product
Badpak met brede schouderbandjes en een U-rug, blijft perfect zitten.
Droogtijd
Snel droog dankzij de stof op polymeerbasis.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: meisjesbadpak.

DE KENMERKEN

Type
Badpak
Model
H-rug - ronde hals.
Materiaal
Hoofdstof : 80.0% Polyamide, 20.0% Elastaan Stof buitenkant : 82.0% Polyester, 18.0% Elastaan Voering : 100.0% Polyester
Tests
Dit product werd in ons lab in Hendaye uitvoerig getest, om te verzekeren dat de kwaliteit volstaat voor het beoogde gebruik: tests op de elasticiteit en de stabiliteit van de stof, op de bestandheid van de kleuren tegen wrijving, wassen, zeewater, chloor en zonlicht en op de algemene bestandheid van het artikel tegen herhaaldelijk wassen.
Ontworpen voor
meisjes die regelmatig aan watersporten doen.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Voor het eerste gebruik de bikini eerst wassen. Vervolgens na elk gebruik spoelen met zuiver water. Als je je bikini in de wasmachine wilt wassen, gebruik dan een programma op 30° met heel weinig wasmiddel en geen wasverzachter.
Gebruikslimiet
Niet geschikt voor regelmatig gebruik in chloorwater.

Bijkomende informatie

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE