12,99 €*

Reviews on

Meisjes shorty 100 neopreen 1,5 mm zachtpaars.

4 / 5 22 beoordeling
19 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    17 April 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Prima

    Prima pakje dat mijn dochter gebruikt voor zwemles (turbozwemmen 2 uur achter elkaar). Mijn dochter, 5,5 jaar en kleding maat 122, normaal postuur. Door alle reviews dacht ik maar een maat groter te nemen dus die van 8jaar. Deze bleek te ruim. Ik heb nu die van 6 jaar en die is perfect. Tja je moet wel ff sjorren om hem aan te krijgen maar dat hoort. Eenmaal aan zit het als gegoten. Ze is er heel blij mee.

  • Vrouw
    40-49
    27 March 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tribord Shorty

    Het materiaal ziet er goed uit, lijkt ook goed gemaakt alleen is de pasvorm erg strak. Doordat de rits niet ver doorloopt, stopt de rits bij je onderrug en is het moeilijk om er met de billen in te komen. Verder valt de lengte ook kort uit; mijn dochter van 7 jr kon net in de shorty voor 10 jr. Dus meer geschikt voor dunne, kleine kinderen.

  • Vrouw
    40-49
    26 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima kindershorty
    Niet duur Valt klein uit

    Goede prijs kwaliteit verhouding

  • Vrouw
    30-39
    31 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima kwaliteit, valt erg klein
    materiaal, kleur maatvoering is veel te klein en ik had grotere maa

    handig mogelijk om de maat bij te gaan stellen.

  • Vrouw
    30-39
    24 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi pak
    Sluit goed aan. Valt klein

    Is meer maat 110 dan 116.

  • Man
    30-39
    14 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima pakkie
    de prijs de maten komen niet echt overeen met de leeftijden

    Prima pakkies. Zo kunnen ze het net even langer uithouden in het zeewater. De kappen komen kwa maat niet echt overeen met de maten van NL kids denk ikm vallen klein.

  • Vrouw
    30-39
    24 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend surfpakje
    snit, kleur, soepelheid /

    Goede oplossing om toch te kunnen zwemmen in iets te koud water (16-20°C).
    Soepel genoeg om gemakkelijk mee te bewegen.

  • Vrouw
    30-39
    22 March 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wetsuit
    De maat klopte niet

    We bestelde 2 maten groter dan het pak die mijn dochter al droeg, maar te klein was geworden. We kregen een pak die een paar maten kleiner is die haar eigen pak

    Brand's answer :

    Beste Daniella,

    Bedankt voor het schrijven van een review over de kinder shorty van Tribord.
    Vervelend om te horen dat je een te klein product hebt ontvangen.
    Heb je toevallig aan het label kunnen zien of was het product echt te klein voor de gevoerde maat?
    Graag willen we onderzoeken wat er mis gaat.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    20 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne warme kinder wetsuit maar valt veel kleiner
    Houdt goed warm Valt veel kleiner dan de aangegeven maat

    Pas de maten aan

    Brand's answer :

    Beste Gees,

    Beste Gees,

    Graag kom ik terug op de product review geschreven hebt over de kinder shorty van Tribord.
    Allereerst bedankt voor het delen van deze ervaring.
    We vinden het erg vervelend dat de maat zo anders was dan verwacht.
    Zou je met ons de lengte en leeftijd van het kind dat de shorty wilde passen kunnen delen?
    Met deze informatie wil ik verder onderzoeken hoe de informatie verbeterd kan worden.
    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    10 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wetsuit
    bevalt goed valt wel wat klein maar voor mijn kleinzoon precie

    Misschiem bij het product vermelden

HAUT DE PAGE