Korte zwemshort voor heren Hendaia turquoise
3,99 €*

Reviews on

Korte zwemshort voor heren Hendaia turquoise

3.6 / 5 16 beoordeling
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    25 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top zwembroek voor deze prijs

    Top!

  • Man
    50-59
    11 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima broek voor weinig geld veel gedragen op vaka
    Prima broek voor weinig geld Niet

    Lekker ligt materiaal zit goed

  • 30-39
    17 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Niet voor gebruik glijbanen.
    Mooie kleur, goede pasvorm en prijs. Na 2-tal ritjes glijbaan, schroeiplek in zwemshort

    Deze zwemshort gekocht voor kleur en prijs. Gedurende het zwemmen zijn het prima en mooie zwemshorts. Echter nadat ik 2 keer achter elkaar van de glijbaan ben gegaan geconstateerd dat er een schroeiplek is ter hoogte van het stuitje. Bij eerste zwemshort gedacht mogelijk productiefout echter bij de 2e zwemshort exact hetzelfde probleem.

  • Vrouw
    40-49
    28 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    tevreden
    prijs Niks

    Heb al meerdere kledij en zwemkleding gekocht maar had toen nog geen klantenkaart.
    Heel tevreden over alles. Pasvorm en kwaliteit is super!Prijzen liggen heel goed.

  • Man
    60 of ouder
    25 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super fijne zwemshorts
    de binnenbroeken zitten perfect sluiten goed aan

    zijn zeer fijn

  • 30-39
    28 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    kijk verder
    kleur na 3 keer gebruik al een gat.

    De naden zijn niet goed aan elkaar genaaid waardoor er een gat aan de zijkant ontstaan is.

    Brand's answer :

    Beste Nancy,

    Bedankt voor het schrijven van een product review over de zwemshort Hendaia van Tribord.
    Vervelend om te horen dat de naden zo snel los gaan, uiteraard zou dit product langer mee moeten gaan.
    Graag wijs ik je er op dat je het product kosteloos kunt ruilen.

    Mocht je bij een nieuw artikel dezelfde issues hebben, neem dan weer met ons contact op. Wanneer we weten dat het niet om een uitzonderlijke productiefout gaat, melden we het probleem bij Tribord zodat ze het probleem kunnen oplossen.
    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

    Nancy find this answer useful

  • Man
    20-29
    07 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zwembroek zonder inhoud
    fijne stof en ziet er goed uit binnen broek is bij verre te klein

    Fijne zwembroek als je de binnen netje wegdenkt. deze heb ik er dan ook uitgenknipt.

    Brand's answer :

    Beste Tony,

    Ik wil je bedanken voor het delen van je ervaring met de Hendaia zwemshort van Tribord.
    Je hebt aangegeven dat de binnenbroek te klein is. Helaas is er bij de productie van de eerste versie van dit product een productiefout ontstaan waardoor de modellen een kleinere binnenbroek hebben. Inmiddels is deze fout herstelt.
    Wanneer je toch liever een zwembroek met binnenbroek hebt kun je je huidige zwembroek omruilen voor de nieuwe versie.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    40-49
    03 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    matig tevreden
    kleur is mooi, lengte is prettig binnenbroekje is te kort/strak, valt klein uit

    binnenbroekje is te kort of te strak, in ieder geval dusdanig dat het niet comfortabel is. Ik heb hem er dan ook uit geknipt :)

  • Man
    60 of ouder
    19 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geen
    Alles super Geen

    Super goed

  • Man
    50-59
    11 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed en voordelig
    goede kwaliteit kleurvast scherpe randen binnenbroek gaan snel irriteren

    fijne zwembroek

HAUT DE PAGE