TIPS

surf

Surf

advices bodyboard

Bodyboard

Conseil de stand up paddle

Stand Up Paddle

Conseil pour débutant de dériveur et catamaran

Zwaardboot & Catamaran

conseil pour le snorkeling vaec un masque easybreath

Snorkelen

Conseil pour la chasse sous marine

Vinnen harpoenvissen/vrijduiken

conseil pour débutant de voile

Zeilen

Conseil Plongée bouteille

Diepzeeduiken

Tips
drijfhulpmiddel snorkel

"Heb je de standaarduitrusting, zwemvliezen, masker, snorkel, bij elkaar? Mooi, dat is een goed begin! Maar denk je nooit voordat je aan een lange snorkeltocht begint dat het veel simpeler zou zijn als je vanzelf zou blijven drijven?
Dat komt goed uit: de oplossing is al bedacht, in de vorm van neopreen drijfvesten, shorties en wetsuits. En natuurlijk opblaasbare boeien en zwemrollen!
Ontdek deze accessoires waarmee je langer comfortabel en veilig kan snorkelen."

(10)
Tips
BESCHERMING TEGEN DE ZON TIJDENS HET SNORKELEN

Na maanden ongeduldig wachten, ga je (eindelijk) je vakantie voorbereiden. In je strandtas gaan mee: badlaken, pet, zonnebril, duikbril en zwemvliezen... Niks vergeten? Ook een zonwerend T-shirt en zonnebrandcrème horen bij de standaarduitrusting van de snorkelaar!

(6)
Tips
snorkelen met kinderen

Met de kinderen naar het strand staat voor zwemmen, zandkastelen bouwen en schelpen zoeken... Wil je wel eens wat anders, maar zijn de kinderen nog wat klein voor de meeste watersporten? Denk dan eens aan een snorkelen. Het is een sportieve en leerzame activiteit voor het hele gezin, en een snorkel, masker, zwemvliezen en wat voorzorgsmaatregelen is alles wat je nodig hebt.

Als een vis in het water... Ontdek hier hoe je kinderen helpt om met zwemvliezen te zwemmen.

(10)
Tips
Comment choisir la taille de sa planche de surf

Neem het van ons aan, je zal nooit dé plank vinden die helemaal op jouw maat is, wel meerdere aangepaste planken afhankelijk van de omstandigheden.

(5)
Tips
Waarom kiezen voor een opblaaskajak

Het mooi weer is in aantocht, en dan krijg je ongetwijfeld weer zin om het water op te gaan. Wil je zo graag een kajaktocht maken met vrienden of familie, maar houden de omvang van een kajak met harde romp en de moeilijkheden om hem te vervoeren je tegen? Waarom kies je dan niet voor een opblaaskajak!?

(7)
HAUT DE PAGE