Hoed UV volwassenen grijs

Ref :
8301448
Pluspunt van het artikel
Deze hoed beschermt tegen de zon in en uit het water. Door de bevestigingsriempjes en de snel drogende stof is de hoed ideaal voor allerlei watersportactiviteiten.
Users reviews
4 / 5 1 rating
9,99 €*

Voordelen

Zonnebescherming
PROFILTER-stof met SPF 50+. UV-werend, zelfs nat.
Positiebehoud product
De hoed heeft afneembare bevestigingsriempjes in neopreen.
Droogtijd
Synthetische stof in polyamide, droogt snel.

DE KENMERKEN

Bescherming
Anti-UV
Model
Hoed
Maat L
Hoofdomtrek 60 cm
Materiaal
Hoofdmateriaal: 100% polyamide.
Approved by
De beschermende werking van de stof werd door onze ingenieurs getest in het laboratorium. Onze productmanager heeft de hoed in reële omstandigheden getest en goedgekeurd: op het strand, bij het surfen, op een sup-board en in een boot.
Tests
Ontworpen en getest door onze teams in Hendaye (Frankrijk). Het internationaal ontwerpcentrum van Tribord is gevestigd aan de oever van de Bidassoa in Hendaye. Daar komen we vaak in contact met de watersporters waar we onze artikelen voor ontwerpen.
Ontworpen voor
occasionele en regelmatige watersport. Beschermt tegen de zon in en uit het water.
Garantie
2 jaar
De gebruiksaanwijzing downloaden

TIPS

Onderhoudsinstructies
Na elk gebruik spoelen in zoet water. Niet laten drogen in de zon.

Bijkomende informatie

UV-werende bescherming - PROFILTER
De stof van dit UV-werend artikel van Tribord houdt minstens 98% van de UVB- en 95% van de UVA-stralen tegen (SPF 50+). Het is de garantie voor een efficiënte bescherming tegen de zon. Ideaal om te dragen in en aan het water, voor allerlei watersporten. Doordat keramische deeltjes rechtstreeks in de vezel van het artikel werden verwerkt, blijft de bescherming duurzaam behouden in de tijd, zelfs na wassen.
Bescherming tegen de zon
Hoewel deze hoed beschermt tegen de zon, moet je ook rekening houden met verschijnselen als weerkaatsing (op water, op zand...), de warmte, het uur van de dag enz. Het is niet omdat je deze hoed draagt dat je geen andere voorzorgsmaatregelen moet nemen: zonnebril dragen, regelmatig insmeren met een aangepaste zonnecrème, een UV-werend shirt of UV-werende shorty dragen, voldoende drinken enz.
Positiebehoud
De hoed is voorzien van 2 afneembare bevestigingen: - een koordje voor op kalme zee of om te wandelen over het strand. - een aanspansysteem in neopreen om stevig vast te zitten in woeliger omstandigheden in of uit het water (surfen, kleinzeilerij, stand-up paddling enz.)
Wat betekent de vermelding SPF 50+?
SPF is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor (Sun Protection Factor). Deze bepaalt het beschermingsniveau van de stof en meer in het bijzonder de tegengehouden UV-straling. Om aan de normen te voldoen, moet die minstens 95% van de UV-straling tegenhouden. SPF 50+ betekent dat de stof minstens 95% van de UVB- en 98% van de UVA-stralen tegenhoudt.
Gids voor zonbescherming
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire

Users reviews

4 / 5 1 rating
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Man
  60 of ouder
  06 July 2016
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Zonnehoedje
  Past goed en ontwerp is prima Kinbandje is iets aan de korte kant

  Prima bescherming tegen de zon. Houdt ook wel een beetjes regenwater tegen.

HAUT DE PAGE