Heren shorty 500 neopreen 2 mm blauw

Ref :
8357362
Pluspunt van het artikel
Een soepelere en warmere herenshorty. Stretch neopreen voor meer bewegingsvrijheid. Winddicht neopreen op de romp om afkoeling door de wind te verminderen.
49,99 €*

Voordelen

Thermische isolatie
Neopreen 2 mm. Glad en winddicht neopreen op de romp. Water warmer dan 20°.
Bewegingsvrijheid
Super soepel neopreen op de romp en armen. Rekbare naden.
Winddicht
Winddichte panden in glad neopreen op de romp (buik en rug).
Gemakkelijk aan en uit
Rits op de rug om het aantrekken te vergemakkelijken.
Schuurbestendig
Neopreen met voering aan beide kanten voor extra duurzaamheid.

DE KENMERKEN

Geslacht
heren
Type
shorty
Temperatuur
Water warmer dan 20° (1,5 mm + 2 mm)
Voordeel
soepel en winddicht
Assemblage
rekbare platte naden
Sluiting
rits op de rug
Materiaal
Schuimplastic : 100.0% Polyester Stof binnenkant : 100.0% Polyester Stof buitenkant : 50.0% Polyamide, 50.0% Polyester
Tests
Ontworpen en getest door onze teams in Hendaye (Frankrijk). De stoffen gebruikt voor dit product worden getest in het lab, om een perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.
Ontworpen voor
surfers die een warm en soepel pak willen voor water warmer dan 20°C.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Spoelen met zoet water, niet in de wasmachine wassen en nooit in de volle zon laten drogen, want UV-stralen zijn schadelijk voor het neopreen.
Opslag Tips
Opbergen op een droge en verluchte plaats. Vermijd warmtebronnen. Niet laten drogen in de volle zon, zo gaat de shorty veel langer mee.
Gebruikslimiet
Niet aangeraden voor gebruik in water kouder dan 17 °C.

Bijkomende informatie

Maximale bewegingsvrijheid
Alle Tribord-pakken uit de 500-reeks zijn voorzien van een slimme snit en doordacht gekozen materialen, om het peddelen te vergemakkelijken en vrij te kunnen bewegen. De mouwen en romp van dit pak zijn vervaardigd van ultrasoepel neopreen om gemakkelijker te kunnen peddelen. Alle naden zijn rekbaar.
Materialen
De Tribord-pakken uit de 500-reeks zijn gemaakt uit 100% neopreen, voor een betere thermische isolatie. Het neopreen is bekleed met synthetische stof zodat het beter bestand is tegen slijtage. Dikte van het neopreen: 2 mm. Neopreen bestaat uit elastomeerschuim met gesloten cellen (polychloropreen) en bevat stikstofbellen die als eigenschap hebben dat ze isoleren. We testen en garanderen het thermisch vermogen van onze neopreen materialen.
Neopreen: hoe werkt het?
Door een waterlaagje rond het lichaam vast te houden, heeft een neopreen wetsuit een dubbel effect: 1. het water dat wordt vastgehouden warmt geleidelijk op; 2. de warmteoverdracht vermindert. Op die manier vormen de wetsuit en het waterlaagje samen een isolerende laag.
Winddicht
We hebben ook een winddicht pand voorzien op de romp van de wetsuit (glad fine mesh neopreen) om afkoeling door de wind tijdens het surfen, bodyboarden, wind- of kitesurfen te beperken. Deze stof verbetert het thermische comfort van het pak.
Kraag
De afwerking van de kraag werd speciaal bedacht om irritatie aan de huid te voorkomen. We raden je wel aan een rashguard te dragen onder het pak om het risico op irritatie te beperken.
Gebruikstips
Vergeet zeker niet om de flap binnenin het pak goed te plaatsen, om irritatie van de rits en de kraag te voorkomen.
Sluiting
Onze ritsen en sluitingen worden in een lab getest zodat wij kunnen garanderen dat ze lang meegaan en goed bestand zijn tegen zout water.
Pasvorm en comfort
Een surfpak moet nauw aansluiten, alleen zo beschermt het optimaal tegen de koude. Het is normaal dat de wetsuit te strak lijkt te zitten wanneer je hem past in een kleedhokje of thuis. Dat ongemak verdwijnt snel zodra het pak nat is. Wij hebben de rits op de rug geplaatst, voor meer comfort bij het surfen (wanneer je op je buik ligt bij het uitpeddelen).
HAUT DE PAGE