Duikbroek SPF 100 voor harpoenvissen en vrijduiken 5 mm

Ref :
8354125
Pluspunt van het artikel
Deze duikbroek voor harpoenvissen is voorgevormd aan de benen en heeft geen naden aan de gewrichten. Hij biedt warmte-isolatie in matig warm water en bewegingsvrijheid.
59,99 €*

Voordelen

Thermische isolatie
In neopreen van 5 mm, beschermt je tegen de kou.
Gemakkelijk aan en uit
Plush neopreen aan de binnenkant om gemakkelijker aan te trekken.
Bewegingsvrijheid
Voorgevormd aan de benen, geen naden aan de gewrichten.
Schuurbestendig
De uiteinden zijn overhands genaaid en de knieën zijn verstevigd.

DE KENMERKEN

Materiaal
Schuimplastic : 100.0% Neopreen Voering : 100.0% Polyamide
Ontworpen voor
de thermische bescherming van harpoenvissers en vrijduikers in water van 16° tot 24°C.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Laat de broek drogen uit de zon en uit de buurt van warmtebronnen. Hang je duikbroek op een kleerhanger om hem op te bergen, zodat hij zijn vorm behoudt en om het neopreen te ontzien.
Gebruikslimiet
Draag hier een neopreen duikvest bij.

Bijkomende informatie

Pluche voering
In tegenstelling tot duikpakken met een binnenkant in onbekleed neopreen (ook glad neopreen genoemd), zorgt de pluche voering ervoor dat het neopreen beter bestand is tegen scheuren bij het aan- en uittrekken. De lusjes van de pluche zorgen ook voor meer warmte-isolatie dan een klassieke textiel voering.
Gelijmd-genaaide naden.
Het neopreen wordt eerst gelijmd en daarna genaaid om maximaal bestand te zijn tegen slijtage. Dit gebeurt met een speciale steek: de naald gaat niet volledig doorheen het neopreen om geen gaatjes te maken waar het water doorheen zou kunnen.
Wat is het merk SUBEA?
Tribord Duiksport wordt SUBEA, het Decathlon-merk dat zich toelegt op onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). De vermeldingen op al onze duikartikelen zullen geleidelijk aan worden vervangen. Waarom SUBEA? Omdat: "SUBaquatic Experiences are Amazing"! Voor meer informatie : www.subea.com
HAUT DE PAGE