Drievleugelige boemerang voor rechtshandigen

Ref :
8332935
Pluspunt van het artikel
Boemerang met 3 vleugels, perfect om te leren en voor de jongsten! Korte afstand om gemakkelijker op te vangen.
7,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Voordelen

Gebruiksgemak
Korte vlucht om gemakkelijker te vangen.
Afstand
Bereik van 18 tot 20 meter.
Aerodynamica
Vleugels vooraan gebogen = omhoog gaand traject om makkelijker te pakken.

DE KENMERKEN

Materiaal
plastic
Materiaal
Hoofdstof : 100.0% Polypropyleen
Tests
Het assortiment boemerangs van Tribord werd ontworpen in samenwerking met een internationaal kampioen in deze sporttak. Al onze artikelen werden getest tijdens het gebruik door experts om de vorm te bepalen die het meest geschikt is, om het gooien met de boemerang te vergemakkelijken.
Ontworpen voor
beginnende werpers vanaf 8 jaar die een makkelijk te gebruiken boemerang willen. Versie rechts- en linkshandigen.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Schoonmaken met een doekje.
Opslag Tips
Vermijd blootstelling aan hevige warmte.
Gebruikslimiet
Te gebruiken op open terrein.

Bijkomende informatie

Afmetingen
Lengte van de bladen: 14 cm Drievleugelige boemerang in geïnjecteerd polypropyleen. Dikte: 4 mm
Kenmerken
Deze boemerang met drie vleugels werd ontworpen op basis van een snelle boemerang die bijzonder doeltreffend en precies is bij wedstrijden. Wij hebben de vorm aangepast zodat hij geschikt is voor het grote publiek. De snelheid van de boemerang werd gewijzigd. Elke vleugel is lichtjes naar voren gebogen zodat de boemerang een stijgend traject krijgt en je beter kunt anticiperen op het opvangen.
Shape
Deze boemerang is weinig geprofileerd en dus ideaal voor beginners of voor de allerjongsten. Positieve impact als er geen wind staat.
Beschikbaar voor rechts- en linkshandigen.
Zoals elke boemerang heeft deze drievleugelige boemerang van TRIBORD een voorrand en een achterrand. Daarom kan een rechtshandige boemerang niet gebruikt worden door een linkshandige. Dit model is dan ook beschikbaar in twee versies, voor links- en rechtshandigen. De voorrand moet altijd vooraan liggen, in de werprichting. OP DE ACHTERKANT VAN DE BOEMERANG VIND JE EEN VERMELDING DIE AANGEEFT OF HET OM EEN BOEMERANG VOOR RECHTS- OF VOOR LINKSHANDIGEN GAAT.
Hoe gooi je een boemerang?
GOOI DE BOEMERANG MET HET GEKLEURDE VLAK ZICHTBAAR - NAAR JOU GERICHT. Ga zo staan dat je de wind op je gezicht voelt. HOUD DE BOEMERANG LOODRECHT TEN OPZICHTE VAN DE GROND. Breng de boemerang dan ongeveer 15 graden schuin. Gooi de boemerang in een hoek van 45 graden ten opzichte van de wind. Opmerking: gooi de boemerang niet plat weg. Beginners hebben vaak de neiging om een boemerang plat te gooien. Dit kan de boemerang hoog doen gaan waarna hij recht naar beneden valt.
Trucs van een professional!
Voor een nog nauwkeuriger traject werk je met tweevlakken en impacthoeken. Zo raden we je aan een tweevlak en licht positieve impacthoek te vormen aan elke vleugel voor een korter traject dichter bij de grond, vooral als er geen wind staat. Bij sterkere wind kun je een elastiekje rond het uiteinde van elke vleugel doen, zo is de boemerang lichtjes verzwaard en wordt hij afgeremd op het einde van zijn vlucht.
HAUT DE PAGE