Boemerang Soft groen voor linkshandigen

Ref :
8363015
Pluspunt van het artikel
Een schuimstof boemerang, ideaal voor een veilige kennismaking. Gemakkelijk te vangen dankzij het schuimstof. Belangrijk: om te werpen moet je de techniek onder de knie krijgen.
4,99 €*

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Voordelen

Aerodynamica
Korte vlucht (15-20 m). Gemakkelijk op te vangen. Drievleugelig model.
Bescherming tegen schokken
Licht en soepel, ideaal voor kinderen. Gemakkelijk te vangen.
Precisie
Door zijn vorm en dichtheid heeft de boemerang buiten een goede vliegkwaliteit.

DE KENMERKEN

Materiaal
schuimstof
Materiaal
Schuimplastic : 100.0% Polyurethaan
Tests
Ontworpen en getest door onze teams in Hendaye (Frankrijk). Het internationaal ontwerpcentrum van Tribord is gevestigd aan de oevers van de Bidassoa in Hendaye. In die omgeving komen we vaak in contact met de watersporters waar we onze artikelen voor ontwerpen.
Ontworpen voor
kennismaking met de boemerang, vanaf 8 jaar.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Afspoelen met zoet water na contact met zeewater. Niet machinewasbaar.
Opslag Tips
Op een droge en verluchte plaats opbergen. Laten drogen vooraleer op te bergen. Niet blootstellen aan extreme temperaturen.
Gebruikslimiet
Gebruiken op open terrein. Versie rechts- en linkshandigen.

Bijkomende informatie

Vliegkwaliteit
Het gewicht en de vorm van de soft boemerang werden bestudeerd om een gemakkelijk te gebruiken schuimstof boemerang te maken. Door de breedte van de vleugels maakt de boemerang een minder grote bocht en is hij makkelijker te vangen. De vorm van de vleugels beïnvloedt de draaisnelheid en het traject. Dit vergemakkelijkt het gooien.
Beschikbaar voor rechts- en linkshandigen.
Zoals elke boemerang heeft de soft boemerang een voorrand en een achterrand. Daarom kan een rechtshandige boemerang niet gebruikt worden door een linkshandige. Dit model is dan ook beschikbaar in twee versies, voor links- en rechtshandigen. De voorrand moet altijd vooraan liggen, in de werprichting.
Hoe gooi je een boemerang?
Gooi de boemerang met het gekleurde vlak naar jou gericht. Ga met je gezicht tegen de wind in staan en draai dan 45° naar rechts (rechtshandigen) of naar links (linkshandigen). HOUD DE BOEMERANG LOODRECHT TEN OPZICHTE VAN DE GROND. Kantel de boemerang lichtjes schuin (ongeveer 15 graden). Opmerking: gooi de boemerang niet plat weg. Beginners hebben vaak de neiging om een boemerang plat te gooien. Dit kan de boemerang hoog doen gaan om vervolgens recht naar beneden te vallen.
Kenmerken
Gewicht: 65 g Afmeting vleugel: 16,5 cm
Schuimstof dat geen letsels veroorzaakt.
Van schuimstof, zodat je deze boemerang makkelijker kunt vangen, zonder gevaar.
HAUT DE PAGE