Gagnez une semaine de snorkeling au Mexique

WIN EEN WEEKJE SNORKELEN IN MEXICO!

(5)

De zomer en het snorkelseizoen naderen met rasse schreden! 
Om de komst van onze Easybreath-snorkelmaskers in de Decathlon-winkels te vieren, organiseren we een grote wedstrijd.
Waag uw kans om te gaan snorkelen op een van de mooiste plekjes ter wereld, een unieke gelegenheid om te gaan duiken tussen de walvishaaien!

En misschien om een all-in weekje snorkelen te winnen voor twee personen in Mexico met Dune Snorkeling, de duik- en snorkelspecialist (waarde van het verblijf: € 1474,- + 2 vliegtuigtickets H/T Parijs-Cancún)

VEEL GELUK!!

 

 

HOE KUNT U DEELNEMEN OM MOGELIJK EEN WEEKJE SNORKELEN IN MEXICO TE WINNEN? 

 

Het is zeer eenvoudig.
Ga naar een deelnemende Decathlon-winkel in uw buurt en loop naar de afdeling Duiken. 
Neem een foto met uw aangezicht in een Easybreath-masker dat hier op een display voor u klaar staat (zie foto hieronder).
Deel deze foto via uw Instagram-account en gebruik de # #Easybreath.
De wedstrijd loopt tot 15 september 2016. Een gerechtsdeurwaarder zal uit alle deelnemers bij lottrekking een winnaar aanduiden. Zie het volledige reglement.

 

plv-buzz-easybreath-passe-tete-concours

Voorzijde Easybreath-display
 

plv-buzz-easybreath-jeu-snorkeling-mexique

Achterzijde Easybreath-display 

 
 

EEN WEEKJE MEXICO MET DUNE SNORKELING (VERBLIJF EN VLUCHT INBEGREPEN)

Dune werd in 1997 door Gérard Besse opgericht in Safaga, Egypte en is gespecialiseerd in diepzeeduiken en snorkelen. Het is de referentie bij uitstek voor onderwateractiviteiten. Het bedrijf is op dit moment actief in Frankrijk, Egypte, Soedan, de Malediven, Mexico en Indonesië.

 

In dit bedrijf staat "de mens centraal". De sfeer is er warm en gezellig. De ervaren gidsen zijn welbespraakt en altijd opgewekt. Dit is de filosofie van Dune.
Hierdoor slagen ze er al meer dan 15 jaar in om reizen van topkwaliteit te organiseren. Bij DUNE zijn de gidsen de beste garantie voor een geslaagde reis. Ze kennen de reisbestemming immers als hun broekzak. Ze doen er alles aan om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij de ontdekking van de biodiversiteit van de onderzeese wereld via een unieke, gezellige en vooral veilige ervaring.
 
Bent u op zoek naar een voor het grote publiek toegankelijk activiteit, of zoekt u gewoon een alternatief voor het duiken om de onderzeese schatten te leren kennen? Dan is snorkelen voor u het perfecte alternatief.
Dune Snorkeling stelt u een reis voor om het land en de bestemming te ontdekken, zowel onder water als langs de kust, maar ook de culturele en historische trekpleisters en de natuur.
 

equipe-dune-envie-ailleurs

 

 

 

HET DUNE-CENTRUM IN MEXICO 
 

 

Dune startte haar activiteiten kort geleden ook in Mexico, waar u voortaan wordt onthaald in een nieuw duik- en snorkelcentrum in Playa del Carmen, op het schiereiland Yucatan. Het is een bestemming vol verrassingen waar u zeilvissen, schildpadden en walvishaaien kunt observeren. Deze kleine badplaats ligt aan de Caraïbische zee. Het tweede grootste koraalrif ter wereld ligt op snorkelafstand.
In de regio kunnen ook aan land een groot aantal nationale parken worden bezocht, waaronder de mythische archeologische sites van de Maya's. 

Het team van gepassioneerde en goedopgeleide, Franstalige monitoren onthaalt u in ons volledig uitgeruste 5-sterren PADI IDC. Ze begeleiden u op uw ontdekkingstochten te land en te zee en laten u het rijke en kleurige onderzeese leven ontdekken, begrijpen en bewonderen. Informatie-uitwisseling, een goed humeur, beschikbaarheid en veiligheid, dat is waar onze monitoren voor staan.

Unieke plekjes zoals de Cenoten van Yucatan, met een adembenemend lichtspel, bieden snorkelaars of diepzeeduikers onvergetelijke ervaringen.
In volle jungle zijn deze immense "zoetwatergaten", die vroeger de waterreserves en heiligdommen van de Maya's waren, nu een niet-te-missen uitstap tijdens uw verblijf in Yucatan!

 

snorkeling-playa-carmen-dune

 

 

DE 4 TROEVEN VAN HET VERBLIJF: 

 

- EEN HALVE DAG SNORKELEN OP DE PLAYA DEL CARMEN:

deel een unieke ervaring met uw zwemvliezen, masker en snorkel en ontdek de weelde van de koraalriffen van Playa del Carmen, iedereen kan het. U krijgt de kans om een rijk en kleurrijk maritiem leven te bewonderen: zeeschildpadden, octopussen, zee-alen, barracuda's, roggen en verschillende tropische vissoorten.

 

snorkeling-dune-mexique-playa-carmen

 

 

EEN DAGJE WALVISHAAI:

breng een onvergetelijke dag door met het observeren van de walvishaaien in de buurt van Cancun, op het grote schiereiland Yucatán, tijdens hun jaarlijkse bijeenkomst waar ze zich voeden met het in deze periode overvloedig aanwezige plankton. Het is volkomen ongevaarlijk voor de mens, geen enkel probleem dus om deze unieke ervaring te delen met het hele gezin!

 
requin-baleine-mexique-dune
 
 
 
 
 

1 DAG CEnoteN :

Unieke plekjes zoals de Cenoten van Yucatan, met een adembenemend lichtspel, bieden snorkelaars of diepzeeduikers onvergetelijke ervaringen.
In volle jungle zijn deze immense "zoetwatergaten", die vroeger de waterreserves en heiligdommen van de Maya's waren, nu een niet-te-missen uitstap tijdens uw verblijf in Yucatan!

 

cenotes-mexique-dune-snorkeling

 

snorkeling-cenotes-mexique

 

 

 - EEN HALVE DAG AKUMAL:
 

beleef een magisch moment door te zwemmen met schildpadden in de baai van Akumal. Mogelijk voor iedereen. De vertrekken vinden plaats op de stranden waar u ook roggen, engelvissen, blauwe doktersvissen, barracuda's, enz. kunt bekijken.

 
tortue-mexique-snorkeling-akumal
 
 
 
snorkeling-akumal-plage-mexique

 

OVERNACHTING IN DE PLAYA DEL CARMEN:

We stellen u een verblijf voor in het Bric Hotel & SPA te Playa del Carmen, ideaal gelegen dicht bij het duikcentrum en naast de 5th avenue.
Het strand is makkelijk bereikbaar en ligt in de buurt van het hotel.
Het hotel heeft een buitenzwembad en een SPA voor uw momenten van ontspanning en gezondheid. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning en de Wifi is gratis.

hotel-playa-carmen-mexique-dune

 

piscine-hotel-mexique-playa-carmen

Neem een kijkje op de website van Dune.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Vote
14,99 €*
5.00 / 5 4 beoordeling
  29,99 €*
  4.70 / 5 168 beoordeling
   29,99 €*
   4.70 / 5 168 beoordeling
    BIENTÔT ÉPUISÉ
    Vanaf
    15,99 €6,00 €*
    4.50 / 5 10 beoordeling
     Tips
     Veelgestelde vragen

     1. Welke voorzorgen moet je nemen met een Easybreath®?

     Voor één ding moet je absoluut opletten: ZAND.
     - Zand is, net zoals bij een zonnebril, de grootste vijand van je Easybreath®. Het zand maakt krassen op het glas.

     (17)
     9,99 €*
     2.00 / 5 1 rating
      9,99 €*
      2.00 / 5 1 rating
       Tips
       Comment choisir la taille de son masque EASYBREATH®

       Om ten volle te genieten van je EASYBREATH®-snorkelmasker, raden we je aan een maat te kiezen die perfect is aangepast aan de vorm en de bouw van je hoofd. Een te kleine EASYBREATH® zit niet aangenaam, in een te grote EASYBREATH® zal water binnensijpelen.

       (9)
       HAUT DE PAGE