Bestuurbare vlieger Izy-systeem 166 Rainbow

Ref :
8330628
Pluspunt van het artikel
Innovatieve en veelzijdige vlieger, ideaal om te leren vliegeren dankzij de bar, in een oogwenk in elkaar te steken. Te gebruiken als eenlijner of als bestuurbare vlieger.
24,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Voordelen

Makkelijk te openen / sluiten
Eenvoudig te monteren dankzij Easy System. Kantelen om open en dicht te doen!
Vlotte montage / demontage
Geen knopen meer! Bevestig de lijnen met haakjes en via een kleurcode.
Veelzijdigheid
Dankzij 2 bevestigingspunten te gebruiken als eenlijner of bestuurbare vlieger.
Gebruiksgemak
Geleverd met greep om te besturen. Naar links of rechts draaien om te sturen!
Sterk
Frame in glasvezel en verstevigd om perfect bestand te zijn tegen schokken.

DE KENMERKEN

Type
hybride vlieger
Materiaal
Hoofdstof : 100.0% Polyester Zadelboog : 100.0% Glasvezel Staaf : 80.0% Aluminium, 20.0% EVA
Approved by
Onze testers
Tests
Ontworpen en getest door onze teams in Hendaye (Frankrijk). Het internationaal ontwerpcentrum van Tribord is gevestigd aan de oevers van de Bidassoa in Hendaye. In die omgeving komen we vaak in contact met de watersporters waar we onze artikelen voor ontwerpen.
Ontworpen voor
kinderen vanaf 8 jaar, om het vliegeren te ontdekken.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Rol voorzichtig de lijnen op rond de bar Bewaar de vlieger in zijn hoes na gebruik
Gebruikslimiet
Niet gebruiken bij onweer of dicht bij hoogspanningskabels.

Bijkomende informatie

Kenmerken
Spanwijdte: 166 cm Glasvezel frame Geleverd met stuurgreep (49,5 cm) en 20 meter polyester lijn Bevestigingshaakjes met kleurcode Geleverd in een hoes van 112 cm
Easy System
De vlieger IZYKITE beschikt over een innoverend en gepatenteerd montagesysteem. Gemakkelijk en in een oogwenk te installeren Kantel de vlieger om hem te openen of te sluiten. Het oranje stuk goed vastklikken.
Lijnen bevestigen met haken
Geen gedoe meer met knopen, de vlieger Izykite is heel eenvoudig te installeren! 1) Rol de lijnen uit terwijl je tegen de wind in loopt 2) Leg de vlieger aan het einde op de grond met de gekleurde kant naar je toe en de neus naar boven. Leg er iets op om te voorkomen dat hij wegwaait. 3) Maak de lijnen vast > Bestuurbaar: Blauwe lijn bij de blauwe haak en rode lijn bij de rode haak > Als eenlijner als het kind nog niet kan sturen. 4) Geef een flinke ruk aan de stuurgreep!
Stuurgreep
Gemakkelijk te besturen dankzij de stuurgreep en de kleurencode. Het besturen van deze vlieger is kinderspel. De IZYKITE stuur je net hetzelfde als een fiets. - Draai naar rechts om de vlieger naar rechts te laten gaan, naar links om hem naar links te laten gaan. - Trek aan de stuurgreep om omhoog of omlaag te gaan Positie van de stuurgreep: blauw rechts en rood links
Schokbestendigheid
De structuur van de vlieger werd door onze ingenieurs bestudeerd om goed bestand te zijn tegen schokken. Structuur in glasvezel / verstevigd vooraan / elastisch achteraan om schokken te dempen / soepel frame. De vlieger IZYKITE werd onderworpen aan meer dan 200 crash tests om de sterkte ervan te testen.
HAUT DE PAGE