Vanaf
3,99 €*

Reviews on

Aquashoes 50 turquoise

4.4 / 5 20 beoordeling
19 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    06 April 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima!

    Proma!

  • Man
    60 of ouder
    27 March 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lekker schoentje

    geen bijzonderheden. maat had een maatje groter gemogen maar die bestond niet. ik kocht 44/45

  • Man
    60 of ouder
    28 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Waterschoenen

    Fijne waterschoenen zeker als er ook wat rotsen en lava stenen liggen. Moet er nog een paar bijhalen voor mijn vrienden.

  • Man
    50-59
    07 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Prima waterschoen
    Gaan niet uit. Zandwerend. Wat dunne zool

    Gaat goed aan, blijft goed zitten en gaat ook makkelijk uit. De binnenbekleding houdt zand goed uit de schoen. Dat is fijn op het strand. De wat dunne zool heeft als nadeel dat je stenen e.d. voelt. Prima schoentje!

  • Man
    40-49
    05 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    perfect
    zoals beschreven ! momenteel geen !

    Zitten als gegoten. Comfortabel in gebruik, hou er rekening mee dat scherpe rotsen toch kunnen 'gevoeld' worden ...

  • Vrouw
    40-49
    02 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima!
    Prijs/ kwaliteit Geen

    Geen

  • Man
    30-39
    12 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi en gemaklijk

    ;-)

  • Vrouw
    30-39
    09 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zo handig
    Goede pasvorm, goede rip Zien er wat saai uit :)

    Deze waterschoene zijn echt perfect, voor die prijs zou ik ze niet kunnen maken. Ze blijven ook goed zitten aan de voet, wat erg belangrijk is.
    Verder is de grip onderaan zeer goed en is de zool toch soepel.

  • Man
    20-29
    15 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel tevreden
    Zool, stevigheid en het bovenwerk Net iets te groot voor mij

    Hiervoor had ik neopreen schoenen maar deze hebben een veel fijnere zool. Via internet besteld dus ik moest de maat gokken en ze waren net aan de grote kant.

  • Man
    40-49
    10 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    te dun voor op keien

    Gekocht om in een rivier te lopen. Daarvoor zijn ze ongeschikt.
    Je voelt elke steen.

    Schoenen zijn geschikt om in een kano te stappen. Wil je langs een rivier lopen neem dan sportschoenen oid.

    Brand's answer :

    Beste klant,

    Bedankt voor het delen van uw ervaring me de aquashoes 50 van Tribord.
    Vervelend om te horen dat de schoenen niet naar verwachting zijn.
    We verkopen verschillende waterschoenen, ontworpen voor verschillend gebruik.
    De aquashoes 50 zijn de lichtste waterschoenen ontworpen om meer grip te hebben en om meer comfort te geven tijdens het wandelen over schelpen.
    De aquashoes 100 heeft een zool die 2 keer zo dik is (10 mm) en is in de hiel verstevigd tot 14 mm, deze waterschoenen zijn beter geschikt om langs de rivier te lopen.
    Wanneer u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het product ruilen retourneren.
    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

HAUT DE PAGE