2 slangbeschermers voor duikers

Ref :
8334356
Pluspunt van het artikel
Hulzen om over de slangen van een ademautomaat te schuiven, om slijtage te beperken en de levensduur van de slangen te verlengen.
6,99 €*

Voordelen

Veelzijdig
Verlengt de levensduur van de slangen.
Vlotte montage / demontage
Over de slangen van een ademautomaat te schuiven, past altijd.

DE KENMERKEN

Materiaal
Vloerbedekking : 100.0% geëxpandeerd polystyreen
Tests
Onze technische partner: Planet Océan. Dit duikcentrum met 5 PADI-sterren is gevestigd in de buurt van de hoofdzetel van Tribord. Het centrum gebruikt het hele jaar door Tribord-materiaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van Tribord: van bij het ontwerp met de productmanager, designers en ingenieurs, tot het uitproberen van de prototypes en de tests voor langdurig gebruik met zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding.
Ontworpen voor
het beschermen van de slangen van je ademautomaat.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Zoutbestendig. Spoelen met zoet water alleen aangeraden wanneer het artikel lange tijd niet wordt gebruikt.
Opslag Tips
Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen uit de buurt van ozonproducerende bronnen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.
Gebruikslimiet
Om te duiken heb je een duikbrevet nodig.

Bijkomende informatie

Revisie van ademautomaten
Subea-Tribord raadt aan om je ademautomaat om de twee jaar te laten reviseren en minstens één keer per jaar te onderwerpen aan een visuele controle. Beide controles moeten gebeuren door een werkplaats die erkend is door Subea-Tribord. Na een bijzonder intensief seizoen (meer dan 100 duiken) of een lange periode van inactivteit wordt een revisie eveneens aanbevolen.
Onderhoud van ademautomaten
Gebruik nooit solventen of producten op basis van koolwaterstoffen om zelf je ademautomaat te reinigen of te smeren. Gebruik nooit een spuitbus, de drijfgassen kunnen de kunststoffen aantasten.
Garantie op de artikelen
Op de artikelen van Subea-Tribord is 2 jaar garantie (volgens de wetgeving in elk land) te rekenen vanaf de datum van aankoop en 2 jaar garantie bij een verborgen gebrek (volgens de wetgeving in elk land) te rekenen vanaf het moment dat het verborgen gebrek wordt vastgesteld. Onze artikelen zijn bedoeld voor sportief, niet-professioneel gebruik. Schade veroorzaakt door schokken, een verkeerd gebruik of normale slijtage valt niet onder de garantie.
Wat is het merk SUBEA?
Tribord Duiksport wordt SUBEA, het Decathlon-merk dat zich toelegt op onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). De vermeldingen op al onze duikartikelen zullen geleidelijk aan worden vervangen. Waarom SUBEA? Omdat: "SUBaquatic Experiences are Amazing"! Voor meer informatie : www.subea.com
HAUT DE PAGE