42 advice
Pages
De quelle façon s'équiper pour le snorkeling

Snorkelen doe je met een masker en een snorkel, om vanaf het wateroppervlak het leven onder water te ontdekken en te bewonderen.

Charte du plongeur responsable

Deze handleiding is bedoeld als gids. Het is geen opsomming van wat verboden en verplicht is! De ene duiklocatie is de andere niet, en de omstandigheden wisselen, bepaal dus per geval of een advies van toepassing is.

(4)
Les conseils sécurité en snorkeling

Zoals bij alle activiteiten in de natuur, zijn er ook bij het snorkelen een aantal punten die je in de gaten moet houden om gevaar te vermijden, al komt het er vooral op neer je gezonde verstand te gebruiken.

(3)

Het belangrijkste bij zeilen, na veiligheid, is dat je kleding in orde is: zorg dat je droog blijft en beschermd tegen de elementen, maar met behoud van bewegingsvrijheid.

(2)
BESCHERMING TEGEN DE ZON TIJDENS HET SNORKELEN

Na maanden ongeduldig wachten, ga je (eindelijk) je vakantie voorbereiden. In je strandtas gaan mee: badlaken, pet, zonnebril, duikbril en zwemvliezen... Niks vergeten? Ook een zonwerend T-shirt en zonnebrandcrème horen bij de standaarduitrusting van de snorkelaar!

(6)
drijfhulpmiddel snorkel

"Heb je de standaarduitrusting, zwemvliezen, masker, snorkel, bij elkaar? Mooi, dat is een goed begin! Maar denk je nooit voordat je aan een lange snorkeltocht begint dat het veel simpeler zou zijn als je vanzelf zou blijven drijven?
Dat komt goed uit: de oplossing is al bedacht, in de vorm van neopreen drijfvesten, shorties en wetsuits. En natuurlijk opblaasbare boeien en zwemrollen!
Ontdek deze accessoires waarmee je langer comfortabel en veilig kan snorkelen."

(7)
snorkelen met kinderen

Met de kinderen naar het strand staat voor zwemmen, zandkastelen bouwen en schelpen zoeken... Wil je wel eens wat anders, maar zijn de kinderen nog wat klein voor de meeste watersporten? Denk dan eens aan een snorkelen. Het is een sportieve en leerzame activiteit voor het hele gezin, en een snorkel, masker, zwemvliezen en wat voorzorgsmaatregelen is alles wat je nodig hebt.

Als een vis in het water... Ontdek hier hoe je kinderen helpt om met zwemvliezen te zwemmen.

(8)
HAUT DE PAGE